Καθηγητής πανεπιστημίου το πρωί και πορνοστάρ το βράδυ!

12:05 7/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαθηγητής πανεπιστημίου το πρωί και πορνοστάρ το βράδυ!Δευτέρα, Μάρτιος 7, 2016 - 12:04

Για τους φοιτητές του ήταν ο έμπειρος χημικός μηχανικός Νίκολας Γκόνταρντ. Για τις συμπρωταγωνίστριές του, ο έμπειρος «γερο-Νικ». Ο 61χρονος καθηγητής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ αποκαλύφθηκε ότι έκανε παράλληλη καριέρα ως πορνοστάρ, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες με 20χρονες παρτενέρ.

Διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, ο Γκόνταρντ δίδασκε την επιστήμη του χημικού μηχανικού επί 25 χρόνια από τα έδρανα του βρετανικού πανεπιστημίου, ωστόσο τα τελευταία δέκα χρόνια είχε αποφασίσει να διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντές του, συμμετέχοντας σε ταινίες πορνό με το παρατσούκλι «γερο-Νικ», με συμπρωταγωνίστριες κατά κύριο λόγο ξανθές Ευρωπαίες καλλονές, ακόμη και 40 χρόνια μικρότερές του. Οπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Sun», που αποκάλυψε την είδηση, η υποκριτική αποτέλεσε για εκείνον διέξοδο, μετά τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου του, όμως την εγκατέλειψε τον περασμένο Ιανουάριο.

Τόσο η οικογένειά του όσο και οι συνάδελφοί του δεν γνώριζαν τίποτα για την παράλληλη καριέρα που έκανε, ωστόσο δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του. «Αυτό που κάνω στην προσωπική μου ζωή αφορά εμένα, όχι το πανεπιστήμιο. Δεν το έχω πει σε κανέναν. Δεν ξέρω τι θα σκεφτούν οι φοιτητές ή οι γονείς τους, όμως εμένα σίγουρα δεν θα με ένοιαζε αν έκανε στα παιδιά μου μάθημα ένας πορνοστάρ» λέει χαρακτηριστικά ο Γκόνταρντ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει τεράστια υποκρισία από μεγάλη μερίδα κόσμου, που ενώ βλέπει πορνό κατακρίνει αυτούς που συμμετέχουν σε αυτό. «Από όσο γνωρίζω, τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα το 75% των χρηστών του server του πανεπιστημίου μπαίνει σε σελίδες πορνό» προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα