Τα λαμπερά εγκαίνια για το «ΙΟΝΙΣ» του Λεβεντάκη

12:01 7/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠαρουσία πολλών επωνύμων, γνωστών καλλιτεχνών και πλήθους κόσμουΤα λαμπερά εγκαίνια για το «ΙΟΝΙΣ» του Λεβεντάκη Δευτέρα, Μάρτιος 7, 2016 - 12:01

Παρουσία επωνύμων και πλήθους κόσμου η δεξίωση για το «καμάρι» του εφοπλιστή που θα εξυπηρετεί τον Αργοσαρωνικό

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες η δεξίωση εγκαινίων του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «ΙΟΝΙΣ» Ν.Π. 8775, της εταιρίας LEVE FERRIES, στο λιμάνι του Πειραιά,

παρουσία πολλών επωνύμων, γνωστών καλλιτεχνών και πλήθους κόσμου.


ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ
Φωτό:Xρήστος Ζήνας

Την παράσταση στην προβλήτα της πύλης 8 δικαιωματικά έκλεβε το φωταγωγημένο, φρεσκοβαμμένο και στολισμένο με γαλάζια μπαλόνια από την πλώρη μέχρι την πρύμνη, το πρώτο πλοίο «καμάρι» στην ακτοπλοΐα του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη.

Τον αγιασμό των εγκαινίων του «ΙΟΝΙΣ» τέλεσε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Χριστιανουπόλεως Προκόπιος, μεταφέροντας στον πλοιοκτήτη και στην οικογένειά του την ευλογία και τις ευχές του μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ. «Πάντα άξιοι. Να ζήσετε και να το χαίρεστε!» αναφώνησε ο επίσκοπος και το πάρτι στα ανακαινισμένα κόκκινα σαλόνια του πλοίου, που είχαν στολιστεί με λουλούδια, ξεκίνησε με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα, τα οποία απλώθηκαν στους εντυπωσιακούς μπουφέδες.

Πρώτη και καλύτερη στον Γιώργο Λεβεντάκη και στον γιο του, Γιάννη, ευχήθηκε «καλά ταξίδια» και «ήρεμες θάλασσες» η απαστράπτουσα φίλη τους Αντζελα Δημητρίου.

Οι καλεσμένοι

Μεταξύ των καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν το μοντέλο Βιβή Τσιάμη και η τραγουδίστρια Εφη Θώδη.

«Ηρθαμε για να μείνουμε. Είμαι σίγουρη ότι σύντομα το εγχείρημα στην ακτοπλοΐα θα "διπλώσει" και η εταιρία μας θα επεκταθεί και σε άλλα λιμάνια» δήλωσε για το πρώτο πλοίο «κόσμημα» της LEVE FERRIES η οικονομική διευθύντρια της εταιρίας Μαρία Σταγάκη, τονίζοντας ότι το «ΙΟΝΙΣ» σκοπεύει να ανεβάσει τον πήχη ποιότητας ακόμη πιο ψηλά, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές ταξιδιωτικής εμπειρίας, συντροφιά με τους γλάρους του Σαρωνικού.


Πρόκειται για ένα πλοίο παντός καιρού, μοναδικό στο ταξίδεμα, με απίστευτη στιβαρότητα στην κατασκευή του και τέλειο φινίρισμα για άνετο και ασφαλές ταξίδι, σε υψηλές ταχύτητες και σούπερ τιμές. Στα νέα δρομολόγιά του εξυπηρετεί αποκλειστικά το νησί της Αίγινας με τέσσερις προσεγγίσεις ημερησίως.

Success business story

Οραμα και υπόσχεση του εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 20 χρόνια στα υδροφόρα πλοία του Αργοσαρωνικού

, είναι να συνεχίσει αυτήν τη πορεία, επιλέγοντας κατάλληλα επενδυτικά σχέδια που θα συνεισφέρουν στην αναπτυξιακή πορεία της LEVE FERRIES και της χώρας μας, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι Ελληνες.

Πνεύμα ανήσυχο ανέκαθεν ο Γιώργος Λεβεντάκης, αποπνέει αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ήρεμη δύναμη, που τολμά και δεν διστάζει. Αξιος συνεχιστής της προσπάθειάς του είναι ο γιος του, αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού Γιάννης Λεβεντάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα