«Βρέχει φωτιά...» και στο κινητό της Τασίας

10:52 7/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος «Βρέχει φωτιά...» και στο κινητό της ΤασίαςΔευτέρα, Μάρτιος 7, 2016 - 10:51

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Την έχουμε χαρακτηρίσει μαγκάκι και το αποδεικνύει ξανά! Σε απόλυτη αρμονία με την προσωπικότητά της, ακόμη και ο ήχος του κινητού της! Ξαφνικά, προχθές, μπαίνει στη Βουλή καθυστερημένη η αντιπρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου και λίγο πριν πάει στην Ολομέλεια χτυπάει το κινητό της... Ο ήχος του ringtone... έκπληξη: Στράτος Διονυσίου,

παρακαλώ! Βαρύ ζεϊμπέκικο με τα όλα του! «Κουφάθηκαν» όσοι το άκουσαν! «...Βρέχει φωτιά στη στράτα μου, φωτιά που με έχει κάψει, για τα φτωχά τα νιάτα μου κανένας δεν θα κλάψει...». Ακομπλεξάριστη σε όλα η Τασία, ακόμη και στη «φωτιά» που όντως «βρέχει» πάρα πολύ στη «στράτα» τους. Ολων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμνήσεις από τη Ζωζώ

«Είμαι κορίτσι ζόρικο, σκληρό και αιμοβόρικο» τραγούδησε κάποτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Βαγγέλη Βενιζέλο, μαγεύοντάς τον. Σαββατόβραδο στην τηλεόραση του Alpha, και ξάφνου ξύπνησαν αναμνήσεις στη στήλη αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο.
Πέρυσι τέτοια εποχή ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος βρίσκεται με την παρέα του στην ταβέρνα της Μίνας, δίπλα στην Ακρόπολη.
Σε διπλανό τραπέζι κάθεται η Ζωζώ με τον φίλο της συγγραφέα Θανάση Νιάρχο.
Η Ζωζώ πλησιάζει τον Βαγγέλη, μιλάνε για ώρα και εκείνος θαμπώνεται από το μπρίο της. Οταν όμως πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει, ο πρώην του ΠΑΣΟΚ τη λάτρεψε!
Κι όπως εκμυστηρεύτηκε αργότερα στους φίλους του, ήταν από τις ωραιότερες Απόκριες που είχε περάσει! H μελαχρινή αειθαλής καλλονή είχε φροντίσει για αυτό.

Το έλυσαν κι αυτό!
-Κι αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα του τόπου, είπαν να «δημοτικεύσουν» και την... Ιστορία, έτσι για αλλαγή! Πέρασε νόμος (4368), με τον οποίο αποφασίστηκε η αλλαγή του ονόματος της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως». Μετατρέπεται σε «Εφημερίδα της κυβέρνησης».
Λες να πρόκειται για τις εφημερίδες τις οποίες εκδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ, που τις διαβάζουν οι απανταχού αριστεροί κουλτουριάρηδες, κι ύστερα τις βάζουν... παραμάσχαλα και περπατάνε καμαρωτοί στα Εξάρχεια!

(!)


Τυχεροί αυτές τις μέρες οι βουλευτές... Πατρέων. Λόγω καρναβαλιού φυσικά.
Σε αυτούς και ο πρώην πρύτανης και νυν βουλευτής του Δημοκρατικης Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, που στο περιθώριο της Απόκριας στην πρωτεύουσα των καρναβαλιστών φωτογραφήθηκε να πίνει μπίρες με συμπολίτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα