Κατερίνα Μάρκου και Θανάσης Οικονόμου επικύρωσαν και με τη βούλα τον έρωτά τους

ΠΟΛΙΤΙΚΗΚατερίνα Μάρκου και Θανάσης Οικονόμου επικύρωσαν και με τη βούλα τον έρωτά τουςΔευτέρα, Ιούλιος 23, 2018 - 15:42

❱❱ Ενας δυνατός έρωτας... φόρεσε νυφικό κι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Νέας Σμύρνης το Σάββατο. Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου παντρεύτηκε τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου.

Κουμπάροι έγιναν ο φίλος του ζευγαριού, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και η καλύτερη φίλη της νύφης και καθηγήτρια στο ΑΠΘ Ελπίδα Ζορμπαλά. Η Κατερίνα φόρεσε ένα κομψότατο ιβουάρ, μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και είχε πιασμένα σε χαμηλό κότσο τα μαλλιά της.

Η όμορφη βουλευτής και ο Θανάσης γνωρίστηκαν στα τέλη του 2013, όταν εκείνη ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος, παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν και δύο διαζύγια. Η Κατερίνα Μάρκου ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τη Βάσω Παπαχαραλάμπους.

Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη θριάμβευσε και η Κατερίνα με τον Θανάση αποφάσισαν να είναι για πάντα μαζί. Επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Θανάσης Οικονόμου αρχικά υπήρξε αναπληρωτής γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, στη συνέχεια συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και το 2013 προσχώρησε στη ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη, τότε. Η βουλευτής εντάχθηκε στο νεοδημοκρατικό δυναμικό πριν από λίγους μήνες και ο δρόμος ανοίγεται μπροστά της.

Τον ωραίο γάμο ακολούθησε γλέντι με τους φίλους του Θανάση και της Κατερίνας μέχρι τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα