Άνω-κάτω το Παλάτι! Πέθανε ο άνδρας της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος;

Μια είδηση κυκλοφόρησε στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής, η οποία προκάλεσε χαμό στο βρετανικό παλάτι.Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευτηκαν, ο 97χρονος πρίγκιπας και σύζυγος της Ελισάβετ, Φίλιππος, πέθανε.
Το τηλεφωνικό κέντρο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ κατακλύστηκε με κλήσεις ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός ή για κάποια μακάβρια φάρσα.

Έξω φρενών η Ελισσάβετ τηλεφώνησε μάλιστα στον άνδρα της και συζήτησαν επί δέκα ολόκληρα λεπτά πώς να χειριστούν την κατάσταση. Πηγή

των ανακτόρων ανέφερε στη Sun ότι η 92χρονη βασίλισσα και ο επί επτά δεκαετίες σύζυγός της «συμφώνησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, αλλά είναι πολύ, πολύ ενοχλημένοι», που κάποιοι έσπευσαν να «πεθάνουν πρόωρα» τον Φίλιππο, έστω κι αν αμφότεροι έχουν συνηθίσει να βρίσκονται υπό το φως των προβολέων της διασημότητας.

«Όλα αυτά δείχνουν πώς το Διαδίκτυο μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η βασίλισσα είναι έξαλλη γι’ αυτό και θεωρεί ότι είναι ντροπιαστικό», είπε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι η Ελισσάβετ κάνει τις διακοπές της αυτή την περίοδο στο Craigowen Lodge στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται σοτ Σάντριγχαμ και θα πάει να τη συναντήσει σε δύο εβδομάδες.
Η πηγή ανέφερε ότι αν ο Φίλιππος ήταν άρρωστος, η Βασίλισσα θα βρισκόταν στο πλευρό του και δεν θα ήταν διακοπές.

The post Άνω-κάτω το Παλάτι! Πέθανε ο άνδρας της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος; appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα