ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Ζοζεφίν Βέντελ

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Ζοζεφίν ΒέντελΔευτέρα, Ιούλιος 23, 2018 - 14:40

❱❱ Η Ζοζεφίν Βέντελ μόλις μας ενημέρωσε: «Είμαστε όλοι bisexual». Εμείς δεν το ξέραμε ακόμα. Εσείς; Το ξέρατε;

Συγκεκριμένα, η αοιδός ερωτήθηκε από το περιοδικό «οk!» αν θα μπορούσε να έχει ερωτική εμπειρία με ένα άλλο κορίτσι και απάντησε ως εξής: «Ισως. Δεν έχει τύχει να δω ερωτικά κάποιο κορίτσι, αλλά πιστεύω ότι είμαστε όλοι bisexual. Είναι κάτι που υπάρχει στη φύση μας».

Λοιπόν, ξεχάστε φύλα, σεξουαλικούς προσανατολισμούς, προτιμήσεις, γούστα. Δεν υπάρχουν.

Αδικα έχουν γίνει τόσες εκστρατείες, τόσες επαναστάσεις, τόσοι διαχωρισμοί για να κατακτηθεί το δικαίωμα του να είναι κάποιος gay ή straight! Δεν είναι. Ολοι είμαστε bi... «bye, μωρό μου, bye, φεύγω για Ντουμπάι»! Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει κι αφού «υπάρχει στη φύση μας», κατά τη Ζοζεφίν, ριχτείτε στον αγώνα και... γενικώς σε όποιον βρεθεί μπροστά σας! Βγείτε έξω με την πεποίθηση πως ό,τι κινείται «εκτελείται»!

Δεσποινίς Βέντελ, δεν σας έμαθαν στο σπίτι σας, στο σχολείο σας, στο περιβάλλον σας ότι είναι πολύ κακό να γενικεύουμε; Τι πάει να πει «όλοι»; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι μάχονται καθημερινά για το δικαίωμα στη διαφορετικότητα - όποια κι αν είναι αυτή; Για το δικαίωμα να μην εντάσσονται σ' αυτό το «όλοι» το δικό σας και εκείνων που κάνουν αντίστοιχες συγκεντρωτικές δηλώσεις; Και κυρίως τι πάει να πει «υπάρχει στη φύση μας»;

Η φύση μας, μικρή μας, αθώα Ζοζεφίν, δεν είναι σαν τον πλανήτη μας, να έχουμε όλοι την ίδια! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τη δική του μοναδική φύση. Και είναι τόσο πολύπλοκη η φύση που αδυνατεί ανθρώπινος νους να την κατανοήσει - χωρίς να υπονοούμε ότι είστε χαζή. Αν νιώθετε bisexual, μπράβο σας και καλά θα κάνετε να το δηλώσετε, κι όλοι εμείς θα σας στηρίξουμε. Αλλά ακόμα κι έτσι, δεν σας επιτρέπεται να ταξινομείτε όλους σε αυτή την κατηγορία, βγάζοντας μάλιστα την ουρίτσα σας απέξω μέσω της ατάκας «ότι δεν έτυχε να δείτε κάποιο κορίτσι ερωτικά». Τι είναι αυτό; Προσπάθεια επίδειξης open mind; Προσβάλλετε και τους bisexual και τους gay και τους straight και τους asexual. Μαζευτείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα