Καριέρα στο Λονδίνο για τον gay της «Πολυκατοικίας»

SHOWBIZΔιεθνείς ορθοπεταλιές για τον Ν. ΠουρσανίδηΚαριέρα στο Λονδίνο για τον gay της «Πολυκατοικίας»Τετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 16:29

Κάνει τα δικά του, μικρά -και καθόλου ευκαταφρόνητα- καλλιτεχνικά βήματα στο Λονδίνο! Ο Νίκος Πουρσανίδης, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει για επαγγελματική βάση του τη βρετανική πρωτεύουσα, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μια νέας ξένης ταινίας που το θέμα της αναφέρεται στον διάσημο ποδηλάτη Λανς Αρμστρονγκ, σε σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς, ενώ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάει ο εξαιρετικός Ντάστιν Χόφμαν.

Στο φιλμ με τον τίτλο «Ιcon», στην οποία τον διάσημο ποδηλάτη υποδύεται ο Μπεν Φόστερ και ο Πουρσανίδης παίζει έναν νεαρό δημοσιογράφο, καταγράφεται η άνοδος και την πτώση του διάσημου αθλητή που με τη χρήση αναβολικών κατάφερνε να υπερέχει στις αναβάσεις βουνού αλλά και στις μεμονωμένες χρονικές δοκιμές (trials). Ο Λανς Αρμστρονγκ (γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1971), ψευδόμενος τον σούπερ αθλητή, κατάφερε να ανακηρυχθεί επτά διαδοχικές φορές (1999-2005) νικητής του γύρου της Γαλλίας (Tour De France), του μεγαλύτερου αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο και ενός από τους πιο εξαντλητικούς αγώνες σε όλο τον αθλητισμό. Αυτό αρχικά αναγνωρίστηκε ως ρεκόρ για την ποδηλασία.

Αναβολικά

Το 2012 ο Αμερικανός ποδηλάτης παραδέχθηκε ότι έπαιρνε αναβολικά και του επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από το άθλημα, αλλά και η αφαίρεση των επτά τίτλων του.
Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Πουρσανίδης συμμετέχει σε δουλειά στο εξωτερικό, αφού ήδη έχει πάρει μέρος στη γνωστή αγγλική σειρά του BBC «Spooks», αλλά και σε ακόμη δύο ταινίες τις «WASSER» και «Τurn around». Επίσης στο Λονδίνο παίρνει κατά καιρούς ρόλους σε διάφορες αγγλόφωνες θεατρικές δουλειές. Μάλιστα έχει αποκτήσει και ιδιαίτερη άνεση στη γλώσσα.

Οσο για το πώς εξηγείται η ζήτησή του στον χώρο της βρετανικής σοουμπίζ, το μυστικό μάλλον βρίσκεται στην ατζέντισσά του που, όπως λέγεται, είναι από τις πιο ικανές του είδους, αφού στους ηθοποιούς που έχει αναλάβει συγκαταλέγονται ο Ρότζερ Μουρ και ο Ρόμπερτ Πάουελ.

Κατά τα άλλα, ο Νίκος, που αυτό τον καιρό τον βλέπουμε στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» να υποδύεται τον Νότη Αργυρό, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου και πριν από μερικούς μήνες απέκτησε μαζί της ένα χαριτωμένο αγοράκι.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso