«Κανίβαλος χειρουργός»

ΚΟΣΜΟΣ«Κανίβαλος χειρουργός»Δευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 16:41

❱❱ Φρίκη στο Αραμίλ της Ρωσίας με πτώμα γυναίκας, από το οποίο λείπουν κομμάτια σάρκας

Σαν να είναι βγαλμένος από το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς «True Detective», φρικιαστικός φόνος στη Ρωσία έχει σπείρει τον τρόμο σε μια ολόκληρη πόλη.

Οι Αρχές εντόπισαν στο Αραμίλ το πτώμα γυναίκας από το οποίο έλειπαν κομμάτια σάρκας, με τους ντόπιους να αποκαλούν τον δολοφόνο «κανίβαλο χειρουργό», καθώς δίπλα από το θύμα βρέθηκαν χειρουργικά γάντια.

Οι

ενδείξεις που έχουν οι αστυνομικοί είναι ότι ο δράστης, αφότου σκότωσε την άγνωστης ταυτότητας μέχρι στιγμής γυναίκα, έκοψε κομμάτια από το σώμα της για να τα φάει!

Το πτώμα εντοπίστηκε στην όχθη ποταμού της πόλης, η οποία βρίσκεται στα Ουράλια Ορη.

Χαρακτηριστικό του φόνου είναι ότι και τα δύο χέρια της ήταν τυλιγμένα με πλαστικές σακούλες, ενώ ήταν εμφανές ότι η γυναίκα, η ηλικία της οποίας υπολογίζεται γύρω στα 30, είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και χτυπήματα στο κεφάλι.

Η πιο φρικιαστική ανακάλυψη των ντετέκτιβ ήταν ότι από το ένα στήθος της, αλλά και τα πόδια της είχαν αφαιρεθεί κομμάτια σάρκας, ενώ η μακάβρια σκηνή του εγκλήματος ολοκληρωνόταν με την ανακάλυψη των χειρουργικών γαντιών.

Πανικός

Η είδηση για την πιθανή ύπαρξη κανίβαλου δολοφόνου κυκλοφόρησε αστραπιαία στο Αραμίλ, σπέρνοντας τον πανικό, σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα reported 66.ru.

Οι κάτοικοι -κυρίως οι γυναίκες- δήλωναν ότι φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, ενώ κρατούν και τα παιδιά τους στο σπίτι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα