Ξέσπασε η Σινέντ Ο' Κόνορ μετά την κατάρρευσή της

ΚΟΣΜΟΣΞέσπασε η Σινέντ Ο' Κόνορ μετά την κατάρρευσή της Δευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 16:28

❱❱«Βαρέθηκα να με χαρακτηρίζουν τρελή» δηλώνει απερίφραστα η Σινέντ Ο' Κόνορ στην πρώτη συνέντευξή της μετά την ψυχολογική κατάρρευση του Αυγούστου, όταν σε βίντεο που ανάρτησε στο facebook αποκάλυπτε ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Μάλιστα, η βραβευμένη με Grammy Ιρλανδή τραγουδίστρια σόκαρε ακόμη μία φορά, λέγοντας ότι χαίρεται που η μητέρα της έχει πεθάνει.

Η Ο' Κόνορ άνοιξε την καρδιά της στον Αμερικανό παρουσιαστή Φιλ Μακ

Γκρο και στην εκπομπή του «Dr. Phil», αποκαλύπτοντάς του ότι σχεδιάζει να αλλάξει το ονοματεπώνυμό της, για να αρχίσει μια καινούργια ζωή.

Στο trailer της συνέντευξης, η οποία θα βγει στον αέρα την Τρίτη, η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει ότι έχει βαρεθεί να τη θεωρούν τρελή και να την αντιμετωπίζουν απλώς ως κάποια που επιβίωσε από την κακοποίηση, την οποία υπέστη από τη μητέρα της όταν ήταν παιδί.

Τότε ο παρουσιαστής τη ρωτάει τι αγαπούσε περισσότερο στη μητέρα της, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, όταν η Ο' Κόνορ ήταν μόλις 19 ετών. «Οτι έχει πεθάνει» απαντάει η τραγουδίστρια, αφήνοντας άναυδο τον Μακ Γκρο. Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Nothing compares to you» θυμάται τη μητέρα της ως μια βίαιη γυναίκα με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία αντλούσε ευχαρίστηση από το να της προκαλεί πόνο.

Ο «δρ Φιλ» άδραξε την ευκαιρία για να τη συγχαρεί που μιλάει ανοιχτά για το στίγμα που προκαλούν οι ψυχικές νόσοι, καθώς δίνει το παράδειγμα και σε άλλους να αναζητήσουν βοήθεια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα