Καμτσίκια δώρο από Βρετανό βουλευτή στην αφέντρα του επειδή δεν πρόδωσε το ατύχημα που είχε σε «μπουντρούμι»

ΚΟΣΜΟΣΚαμτσίκια δώρο από Βρετανό βουλευτή στην αφέντρα του επειδή δεν πρόδωσε το ατύχημα που είχε σε «μπουντρούμι»Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019 - 19:03

❱❱ Τακτικός πελάτης σε διάσημο «μπουντρούμι» της Νέας Υόρκης ήταν εξέχων Βρετανός βουλευτής της δεκαετίας του '90, ο οποίος μάλιστα λάτρευε...

...σε τέτοιον βαθμό τις ακραίες σαδομαζοχιστικές πρακτικές, που σε μια συνεδρία χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Απέφυγε όμως το σκάνδαλο, καθώς κατάφερε να τα «μπαλώσει» όταν επέστρεψε στο Λονδίνο.

Την αποκάλυψη κάνει στη «Sun» η επαγγελματίας dominatrix του «μπουντρουμιού» La Domaine Esemar, Mistress Couple, φέρνοντας μάλιστα αποδείξεις από την παρουσία του Βρετανού πολιτικού, ο οποίος ήταν βουλευτής του Εργατικού Κόμματος.

Αυτές δεν είναι άλλες από δύο... καμτσίκια με τη βούλα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, τα οποία χάρισε ο βουλευτής στο «μπουντρούμι» για να ευχαριστήσει τους εργαζομένους του για τη βοήθεια που του προσέφεραν.

Οπως υποστηρίζει η «αφέντρα» Mistress Couple, ο τραυματισμός του ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, καθώς κατά τη διάρκεια extreme ερωτικού παιχνιδιού έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του.

Το προσωπικό του La Domaine Esemar του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες συνεφέροντάς τον, όμως ο βουλευτής έφυγε με μια βαθιά πληγή στο κεφάλι και με μαυρισμένο μάτι.

Ενώ όλοι στο «μπουντρούμι» ανησυχούσαν ότι, όταν ο πολιτικός θα επέστρεφε στο Λονδίνο, θα ξεσπούσε σκάνδαλο και θα τους «έπαιρνε η μπάλα» χαλώντας τις δουλειές τους, έμαθαν ότι ο βουλευτής έπεισε τους πάντες πως τα τραύματά του ήταν από ατύχημα. Τα δε καμτσίκια που χάρισε ο πολιτικός χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα από τους πελάτες του La Domaine Esemar.

Keywords
Τυχαία Θέματα