«Stop» στην προσπάθεια Μαρινάκη για πτώχευση της ΒΗΜΑ FM Α.Ε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Stop» στην προσπάθεια Μαρινάκη για πτώχευση της ΒΗΜΑ FM Α.Ε.Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019 - 18:34

❱❱ «Φρένο» στις προσπάθειες του Βαγγέλη Μαρινάκη (φωτό) να θέσει σε καθεστώς πτώχευσης την εταιρία Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM

A.E. έβαλε με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας...

...δικαιώνοντας τους εργαζομένους και απορρίπτοντας τη σχετική αίτηση που είχε καταθέσει η εταιρία Alter Ego ΜΜΕ στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, με την υπ' αριθμόν 613697/2017 αίτησή της, η εταιρία του εφοπλιστή ζητούσε να οριστεί προσωρινό Δ.Σ. στην εταιρία Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM A.E., με αρμοδιότητα να καταθέσει στο δικαστήριο δήλωση παύσης πληρωμών.

Ωστόσο, η έδρα έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι της πτώχευσης, καθώς «δεν έχουν εξαντληθεί όλες οι ενέργειες που είχε τη δυνατότητα η Alter Ego να πράξει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο και στο καταστατικό της εταιρίας, ώστε με τη μικρότερη επέμβαση στην αυτονομία της διοίκησης να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στον τρόπο λειτουργίας της και τα οποία προβλήματα κύρια αιτία έχουν την έλλειψη ρευστότητας».

Η απόφαση δικαιώνει τους εργαζομένους και κρίνει ότι η Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM A.E. δεν τελεί υπό πτώχευση, αλλά παραμένει ενεργός και κατά συνέπεια παραμένουν ενεργές και όλες οι υποχρεώσεις του Μαρινάκη προς τους εργαζομένους και προς το Δημόσιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα