Καυτή γραμματέας θρήσκου υφυπουργού

15:22 2/4/2019 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΣκανδαλίζουν οι ημίγυμνες πόζες της άλλοτε personal trainer Θωμαρίτας Καλδάρα Καυτή γραμματέας θρήσκου υφυπουργούΤρίτη, Απρίλιος 2, 2019 - 15:20

❱❱ Σάλος! Η συνεργάτιδα του υφ. εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη «πρωταγωνιστεί» σε ιντερνετικά sites για sexy Ελληνίδες

Μεταγραφή... αεροδρομίου έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, εντάσσοντας στην ομάδα των συνεργατών του ως μετακλητή υπάλληλο την εκρηκτική πρώην personal trainer Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία έχει ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο στους διαδρόμους του πολιτικού γραφείου του με βάση τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ πολύτεκνος Μάρκος Μπόλαρης έχει στην αρμοδιότητά του ως υφυπουργός τη θρησκευτική, πολιτιστική και περιβαλλοντική διπλωματία και έχει αναλάβει όλες τις σχετικές επαφές με θρησκευτικούς ηγέτες και παράγοντες! Ο συνδυασμός των καθηκόντων του υφυπουργού με τη νέα συνεργάτιδα -που, ομολογουμένως, κολάζει και... δεσπότη!- ήταν η αιτία να προκληθεί σάλος μόλις βγήκε στην δημοσιότητα η απόφαση για τη μετακίνησή της στο γραφείο του υφυπουργού. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μάρκος Μπόλαρης είναι πατέρας έξι παιδιών και βρίσκεται σταθερά κοντά στον εκκλησιαστικό χώρο, ενώ είχε κάνει τεράστιο αγώνα για την ανάδειξη του ζητήματος της επιστροφής των κλεμμένων χειρογράφων των Ιερών Μονών Ιωάννου του Προδρόμου και Παναγίας Εικοσιφοινίσσης από τους Βουλγάρους.

Οπως αναφέρεται στη Δι@ύγεια, η κυρία Καλδάρα, που εργαζόταν στη θέση της διοικητικής γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανέλαβε αντίστοιχη θέση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού. Τη σχετική υπουργική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και έστειλε την εντυπωσιακή ξανθιά να αναλάβει τα νέα -και πιο απαιτητικά- καθήκοντά της δίπλα στον έμπειρο πολιτικό. Ενα καλογυμνασμένο κορμί σαν της κυρίας Καλδάρα δίνει πλέον μια διαφορετική νότα και πιο έντονο χρώμα στους βαρετούς διαδρόμους των πολιτικών γραφείων και η επιλογή του υφυπουργού είναι κατά κοινή ομολογία... μερακλίδικη, αν και, φυσικά, η δαπάνη βαρύνει τους Ελληνες φορολογουμένους!

Φωτό αριστερά: SELFIE • Η Θωμαρίτα καλδάρα με άκρως αισθησιακό look μπροστά σε καθρέπτη. Ένθετες: Η απόφαση για την απόσπαση της υπαλλήλου και ο υφυπουργός Eξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης

Οι φωτογραφίες και οι καυτές πόζες της Θωμαρίτας Καλδάρα έχουν κατακλύσει κάθε σελίδα με ενημερωτικό περιεχόμενο και όχι μόνο, αφού θαυμαστές των προσόντων της έχουν φροντίσει να τη συμπεριλάβουν σε ιστοσελίδες με «ειδικό» περιεχόμενο και «καυτές» Ελληνίδες, όπως η sexy.greek-sex.com.

Αφθονο υλικό

Αλλωστε, έχει δώσει η ίδια άφθονο υλικό στους ακολούθους της, ανεβάζοντας τη μια φωτογραφία πίσω από την άλλη, στις οποίες φοράει μόνο τα απαραίτητα και επιδεικνύει τα οφέλη της σκληρής γυμναστικής. Αλλά και ο φωτογραφικός φακός φαίνεται ότι λατρεύει την πληθωρική πρώην personal trainer, που ποζάρει με αποκαλυπτικά μαγιό, ψηλοτάκουνα παπούτσια, φούστες με μήκος... ζώνης ή απεικονίζεται κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων που κρατούν σε τέτοιο επίπεδο τη φόρμα της.

Ποικίλα σχόλια πάντως συγκέντρωσε και μια ανάρτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα στο διαδίκτυο ανήμερα της εθνικής επετείου, έπειτα από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για «το παράδειγμα των ηρωικών προγόνων μας αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, που πρέπει ν’ αποτελεί, για κάθε Ελληνα, δείκτη πορείας ως προς την επιτέλεση του δικού μας εθνικού χρέους». Η εκρηκτική ξανθιά αναφερόταν απαξιωτικά στον πρώτο πολίτη της χώρας ως «Πάκη» και έκανε σχόλιο για «πολιτικούς που μιλάνε για πατριωτισμό ενώ έχουν προδώσει τη χώρα επί δεκαετίες και την έχουν ξεπουλήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα