«Καυτά» κορμιά στη Μύκονο!

14:39 6/6/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜΥΚΟΝΟΣ REPORT«Καυτά» κορμιά στη Μύκονο! Παρασκευή, Ιούνιος 6, 2014 - 14:33

Μπορεί το καλοκαίρι να... δυσκολεύεται λιγάκι να έρθει, όταν όμως ο ήλιος «χαμογελάει», οι επώνυμες κυρίες τρέχουν στην παραλία για τα πρώτα μπάνια τους. Μάλιστα οι κοσμικές πλαζ της Μυκόνου έχουν υποδεχτεί ήδη τις πρώτες αιθέριες υπάρξεις της showbiz, οι οποίες προμηθεύτηκαν νέα μαγιό και ξεχύθηκαν για απλωτές, σπορ και ηλιοθεραπεία.

Πρώτη και καλύτερη η Εφη Κυριάκου, η οποία μπορεί χώρισε από τον Mr N'ammos Φραγκίσκο Ζαννή, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει το τζετ σκι στη συγκεκριμένη παραλία. Αλλωστε οι δυο τους έχουν κρατήσει πια τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο. Η πρώην Playmate πάντως φρόντισε να φέρει τον καύσωνα στην Ψαρού, αφού ήταν από τις τολμηρές που ανέβηκαν στο τζετ σκι με έξτρα αποκαλυπτικό μαγιό.

Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ίδια παραλία ήταν εκείνη της Josephine, της νεαρής τραγουδίστριας που πήρε μέρος στον φετινό ελληνικό τελικό της Eurovision, όλοι όμως τη θυμούνται λόγω της σέξι παρουσίας της. Η καλλιτέχνιδα είχε παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ επέλεξε δύο διαφορετικά μαγιό, ένα δίχρωμο, το μπούστο του οποίου είχε κρόσσια, και ένα ολόσωμο, φλοράλ.

Παιχνίδι με τα... μαγιό έκανε και η Νικολέττα Ράλλη, η οποία -όπως διαπιστώσαμε- απέκτησε ζηλευτή μεσογειακή σιλουέτα. Δύο μπικίνι και ένα ολόσωμο φόρεσε η μελαχρινή Νικολέττα, ενώ δοκίμασε και τις ικανότητές της στο τζετ σκι. Μάλιστα εμφανίστηκε μόνη της στην παραλία, αφού άφησε στην Αθήνα τον εδώ και ενάμιση χρόνο αγαπημένο της και βρέθηκε στο νησί με την ομάδα με την οποία κάνει hot yoga.

Στην Ψαρού κολύμπησε και η αρχόντισσα της μπουχάρας. Η Δέσποινα Μοιραράκη φόρεσε το ασπρόμαυρο μπικίνι της και απόλαυσε τις χαρές της θάλασσας. Η Εύα Λάσκαρη και ο σύζυγός της Ντίνος Τσιώρης ψήφισαν... πισίνα και όχι παραλία, αφού μάλλον ήθελαν να μείνουν μόνοι, είχαν όμως μαζί τους και τον χαριτωμένο τετράποδο φίλο τους.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα