«Ήξερε τι έκανε, το είχε σχεδιάσει»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ήξερε τι έκανε, το είχε σχεδιάσει»Τρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2017 - 13:50

❱❱ Ξέσπασε η μητέρα της 18χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του πατέρα της

Αναβολή λόγω ξαφνικής εισαγωγής του στη ΜΕΘ πήρε η απολογία του 55χρονου ψυχικά διαταραγμένου πατέρα που γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε τη 18χρονη κόρη του και έπειτα έριξε καυτό λάδι στο διαμέρισμά του στην Πετρούπολη και έβαλε φωτιά οδηγώντας τη στον θάνατο. Μετά τον θάνατο της άτυχης Ειρήνης ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του πατέρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εμπρησμό, ενώ αναμενόταν χθες να τον επισκεφθεί

στο Σισμανόγλειο, όπου νοσηλεύεται, η ανακρίτρια της υπόθεσης, προκειμένου να απολογηθεί.

Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με αποτέλεσμα τελικά, παρά το πέρας του πενθημέρου, να μην απολογηθεί. Η μητέρα της 18χρονης εμφανίστηκε χθες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων υποβασταζόμενη, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Στο πλευρό της είχε τους συγγενείς και τη δικηγόρο της Γιάννα Παναγοπούλου (μικρή φωτό). «Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τον θάνατο του παιδιού μου. Ηξερε τι έκανε, το είχε σχεδιάσει. Θέλω να τον δω στα μάτια και να μου πει για ποιον λόγο σκότωσε το παιδί μας» ήταν τα λόγια της. Λίγο αργότερα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ο πατέρας της απέναντι στην Ειρήνη ήταν δύσκολος άνθρωπος. Οταν εκείνη έκανε δεσμό, άρχισε ο πατέρας της να έρχεται σε κόντρα μαζί της. Οταν έμαθαν με τη γιαγιά της ότι είναι από την Αλβανία ο φίλος της, της έλεγαν να χωρίσει. Εγώ τον ξέρω τον φίλο της. Την πρόσεχε και την αγαπούσε πολύ. Το έβλεπα».

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής για το ποινικό αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 18χρονης Ειρήνης, πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού του οποίου ο θάνατος προήλθε από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της» δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας Γιάννα Παναγοπούλου.

Το πρωί της 30ής Αυγούστου, η είδηση για μια πυρκαγιά σε σπίτι στην Πετρούπολη δεν προοιωνιζόταν την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Ο 55χρονος πατέρας γρονθοκόπησε βάναυσα, μαχαίρωσε και επιχείρησε να στραγγαλίσει την κόρη του, πριν βάλει τελικά φωτιά στο διαμέρισμα. Η αποτρόπαιη συμπεριφορά του οδήγησε τελικά τέσσερις ημέρες αργότερα τη 18χρονη στον θάνατο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα