Σε δύο εβδομάδες η αποκρυπτογράφηση των αρχείων του «δράκου του ωδείου»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣε δύο εβδομάδες η αποκρυπτογράφηση των αρχείων του «δράκου του ωδείου»Τρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2017 - 12:52

Σε περίπου 15 μέρες αναμένεται να «μιλήσουν» τα κρυπτογραφημένα αρχεία που βρέθηκαν στην κατοχή του διάσημου σολίστ Παναγιώτη Δράκου, ο οποίος εκτόνωνε τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτά του πάνω στα άγουρα κορμιά ανήλικων μαθητριών του και, μάλιστα, μέσα στο ωδείο όπου δίδασκε.

Το υλικό που κατασχέθηκε προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί, που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του διεθνούς φήμης φλαουτίστα, ο οποίος ασελγούσε

σε βάρος τριών ανήλικων μαθητριών, ηλικίας από 9 έως 11 ετών, ανακάλυψαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κλειδωμένα αρχεία, τα οποία εκτιμούν ότι περιέχουν φωτογραφίες και με άλλες μαθήτριές του.

Αλλωστε, στο κινητό του τηλέφωνο οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν φωτογραφίες με τα τρία κοριτσάκια 9 έως 11 ετών, τα οποία «μόλυνε» με τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα, αντί να τους κάνει μαθήματα φλάουτου. Ετσι, θεωρείται πιθανόν από τους αστυνομικούς ότι και τα αρχεία που είχε κλειδώσει ο «δράκος του ωδείου» περιέχουν υλικό και σκηνές από τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στο σκοτεινό διαδίκτυο

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στον υπολογιστή του 60χρονου συνομιλίες με άλλους παιδόφιλους εκτός Ελλάδας, μέσω του λεγόμενου σκοτεινού διαδικτύου, που έχει εξελιχτεί σε «γόνιμο έδαφος» για τις αρρωστημένες προθέσεις ανώμαλων παιδεραστών διεθνώς. Ο Παναγιώτης Δράκος, διάσημος φλαουτίστας, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα έπειτα από καταγγελία των γονιών μιας 9χρονης μαθήτριάς του, που αρνούνταν πεισματικά να ξαναπάει για μάθημα.

Υστερα από πίεση, το κοριτσάκι αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο 60χρονος ασελγούσε σε βάρος του μέσα στο ωδείο των βορείων προαστίων. Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα