Συνέβη στη Λέσβο! Μητέρα με το μωράκι της πάνω σε... παπάκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυνέβη στη Λέσβο! Μητέρα με το μωράκι της πάνω σε... παπάκιΤρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2017 - 12:56

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με φωτογραφία στην οποία διακρίνεται μια γυναίκα να κάθεται στην πίσω θέση ενός δικύκλου, που οδηγεί προφανώς ο σύζυγός της, και εκείνη να κρατά πορτ μπεμπέ με ένα νεογέννητο!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Λέσβου από άναυδο πολίτη, ο οποίος την ανέβασε στο facebook, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Η φωτογραφία έχει γίνει viral, με τις λεπτομέρειες

να σοκάρουν. Ενώ το παπάκι είναι εν κινήσει, ο οδηγός φορά κράνος (!) και πίσω η γυναίκα κρατά με το δεξί χέρι το καθισματάκι για νεογέννητα, μέσα στο οποίο διακρίνεται ένα βρέφος!

Η Αστυνομία

Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει την εικόνα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Εάν δεν μπορεί η Αστυνομία, ποιος μπορεί; Κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά του μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις Αρχές. Κοινοποιήστε, μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι Αρχές, μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι, ίσως να είναι αργά»!

Η σχετική καταγγελία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να μιλούν για «εγκληματικά λάθη» και αποφάσεις που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα