Ισόβια στην τοξικομανή που σκότωσε με μαχαίρι γείτονά της στην Κρήτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙσόβια στην τοξικομανή που σκότωσε με μαχαίρι γείτονά της στην ΚρήτηΤετάρτη, Σεπτέμβριος 12, 2018 - 17:39

❱❱ Πριν από σχεδόν έναν χρόνο έβαψε τα χέρια της με το αίμα του γείτονά της, επειδή της έκανε παρατήρηση για τη φασαρία

Χθες εμφανίστηκε στα δικαστήρια του Ηρακλείου ζητώντας συγγνώμη για τη δολοφονία του, όμως όταν άκουσε την καταδικαστική απόφαση βγήκε εκτός εαυτού, βρίζοντας και απειλώντας τη σύζυγο του θύματος, μέχρι που την απομάκρυναν οι αστυνομικοί.

Ο λόγος για την 27χρονη τοξικομανή που τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου του 2017 στον Ξηροπόταμο Κρήτης

σκότωσε τον 35χρονο γείτονά της Βαλντόν Λόκα από την Αλβανία, επειδή της ζήτησε να ησυχάσει γιατί κοιμούνταν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ λόγω επήρειας ουσιών, ούρλιαζε σαν αγρίμι και είχε ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά. Με την παρατήρηση «ξέφυγε» ακόμα περισσότερο, άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του γείτονά της, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός.

Στο Μικτό Ορκωτό του Ηρακλείου γράφτηκε χθες ο επίλογος, με την ποινή να είναι αυτή των ισοβίων. Στο άκουσμα της απόφασης η 27χρονη από το «δεν μπορώ να την κοιτάξω στα μάτια που της πήρα τον άνδρα», που είπε στην απολογία της, άλλαξε τροπάριο και έφτασε στο σημείο να την απειλήσει πως θα της στείλει «κάποια καλά παιδάκια να την τακτοποιήσουν»!

Οι δικαστές δεν της αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό, και μάλιστα ο εισαγγελέας εκτίμησε ότι δεν βρισκόταν εν βρασμώ, ούτε είχε το ακαταλόγιστο, και πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, καθώς, όπως είπε η 27χρονη, έτρεφε μίσος και κακία για το θύμα, επειδή απαξίωνε τον τρόπο ζωής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα