Άνω κάτω τα καλλιστεία για τα «πλαστικά» κορίτσια

COVER STORYΣάλος με τις δύο κοπέλες που κόπηκαν από το «Greece's Next Top Model»Άνω κάτω τα καλλιστεία για τα «πλαστικά» κορίτσιαΤετάρτη, Σεπτέμβριος 12, 2018 - 17:12

❱❱ Αγριο παρασκήνιο στα προκριματικά του διαγωνισμού Σταρ Ελλάς! Υποψήφια κατακεραυνώνει τις ουρανοκατέβατες στον θεσμό Μπέλλα και Δημητροπούλου

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Σεισμό» προκάλεσαν στα πανελλήνια καλλιστεία τα «πλαστικά» κορίτσια

του «Greece's Next Top Model». Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ, που αναβιώνουν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι Live και θα μεταδοθούν ζωντανά από το Μακεδονία TV, εμφανίστηκαν δύο κοπέλες που κόπηκαν από το reality του Star, καθώς απέσπασαν από τους κριτές αρνητικά σχόλια για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει.

Μιλάμε για την Ιωάννα Μπέλλα και την Ηρώ Δημητροπούλου, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν... ουρανοκατέβατες από συνυποψήφιές τους στην προκριματική φάση των πανελλήνιων καλλιστείων. Ο λόγος; Δεν συμμετείχαν ούτε καν στον πρώτο γύρο της διαδικασίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζουν ανταγωνίστριές τους, υπήρξε άγριο παρασκήνιο, καθώς είχαν ευνοϊκή μεταχείριση από μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ομορφιάς.

Διοργανωτές

«Χτες μας κάλεσαν στο στούντιο του φωτογράφου Γιώργου Μεστούση, που είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, κι εκεί συνέβησαν διάφορα, τα οποία δείχνουν πως τουλάχιστον η Ιωάννα Μπέλλα είναι ευνοούμενη των διοργανωτών και όλες σχεδόν οι άλλες υποψήφιες άρχισαν να ψιθυρίζουν στα πηγαδάκια πως είναι ήδη η φετινή Σταρ Ελλάς» εξομολογείται στην «Espresso» υποψήφια που κόπηκε, αν και σε επαρχιακά καλλιστεία είχε κερδίσει τίτλο.

Η ίδια κοπέλα -που για ευνόητους λόγους επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της- μας μεταφέρει τι συνέβη στα παρασκήνια των προκριματικών του διαγωνισμού ομορφιάς με την Ιωάννα, που στο προχτεσινό επεισόδιο του «Greece' s Next Top Model» σχολιάστηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και τελικά οι κριτές της εκπομπής την απέρριψαν από το reality του Star. «Οι διοργανωτές των καλλιστείων μάς είχαν πει να πάμε χτες στον χώρο κατά τις έντεκα και η Ιωάννα Μπέλλα ήρθε στη μία. Με αέρα σταρ μπήκε μόνη της στο δωμάτιο των κριτών, ενώ εμείς μπαίναμε τρεις τρεις... Οσο για την Ηρώ Δημητροπούλου, κι εκείνη είχε ειδική αντιμετώπιση ως γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Star. Η Μπέλλα όμως ήταν το κάτι άλλο» υποστηρίζει η κοπέλα που κόπηκε στα προκριματικά των καλλιστείων, η οποία αναρωτιέται: «Το πρόβλημα της συμμετοχής αυτών των δύο κοριτσιών δεν είναι μόνο η ευνοϊκή αντιμετώπισή τους, που σε ένα σημείο το καταλαβαίνω λόγω της πρόσκαιρης αναγνωρισιμότητάς τους, αλλά η πλαστική και ψεύτικη ομορφιά τους, όπως αποδείχτηκε στην εκπομπή του Star. Με δυο λόγια, τι καλλιστεία πάνε να κάνουν; Να βγάλουν την πιο πλαστικοποιημένη Ελληνίδα ή την Ελληνίδα με τη φυσική ομορφιά;»

«Ντου» επιχειρηματία

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα φετινά καλλιστεία -που τα τελευταία χρόνια είχαν πάρει την κατιούσα με πρόχειρες διοργανώσεις- επιστρέφουν δριμύτερα με τη δυναμική παρέμβαση του Αραβα επιχειρηματία Ρασίντ αλ Μαχτούπ από τα Ηνωμένα Εμιράτα, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη της διοργάνωσής τους από τον γιο του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη. Επικεφαλής της φετινής προετοιμασίας του διαγωνισμού είναι ο Νίκος Βόγλης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων Prestige, και στο πλευρό του έχει τον φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τον σχεδιαστή και επιχειρηματία Πάνο Ζήνα, τη χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα, τον art director Αντώνη Σπάθα και τη Μάρθα Παππά, εκπρόσωπο του Βασίλη Πρεβελάκη. Οσο για τα ονόματα της τελικής εικοσάδας; Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά απόψε το βράδυ ή το πρωί της Πέμπτης.

Για όσους δεν είδαν το πολυσυζητημένο επεισόδιο του «Greece's Next Top Model» να αναφέρουμε ότι μόλις η Ιωάννα Μπέλλα, κόρη επιχειρηματία παραγωγής κρέατος στη βόρεια Ελλάδα, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές της εκπομπής κατακρίθηκε για τα φουσκωμένα χείλη της, το ψεύτικο στήθος της, ακόμη και για τις ψεύτικες βλεφαρίδες της. Οπως της είπαν οι κριτές, οι πλαστικές που έχει κάνει είναι... απαγορευτικές για τον δρόμο του μόντελινγκ που θέλει να ακολουθήσει.

Μάλιστα, ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως την έκοψε γιατί αποτελεί κακό πρότυπο, ενώ η Βίκυ Καγιά -πιο ήπιων τόνων- της είπε ότι είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της. Οσο για τη 18χρονη Ηρώ Δημητροπούλου, με μητέρα μοντέλο και ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων στη Θεσσαλονίκη, έφαγε... πόρτα για τον ίδιο λόγο και από τους τέσσερις κριτές. Μάλιστα οι κριτές κάλεσαν και τη μητέρα της στο πλατό και της... έσυραν τα εξ αμάξης για την «πλαστική εικόνα» της κόρης της σε τόσο μικρή ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα