Η «βασίλισσα της ποπ» γυμνή

ΚΟΣΜΟΣMADONNA MIA!Η «βασίλισσα της ποπ» γυμνήΤετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 16:30

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Οταν το κάνει όμως, φροντίζει αυτά που θα πει να συζητηθούν για μέρες. Ετσι η Μαντόνα φρόντισε να υπερβεί ακόμα μία φορά τα όριά της συνδυάζοντας μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με άκρως προκλητική φωτογράφιση.

Στα 56 της χρόνια η «βασίλισσα της ποπ» απέδειξε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Interview» (κυκλοφόρησε με τρία διαφορετικά εξώφυλλα) ότι παραμένει εξαιρετικά τολμηρή και σέξι. Πόζαρε σε διάφορες προκλητικές στάσεις, ακόμα και μπροστά από έναν σταυρό, με εσώρουχα και κορσέδες του Alexander McQueen, που άφηναν το στήθος της ακάλυπτο.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Μπλέιν για το «Art issue» του περιοδικού, η Μαντόνα είπε την άποψή της για τη χρήση ναρκωτικών ξεκαθαρίζοντας πως τα έχει δοκιμάσει όλα από μία φορά. «Ο κόσμος παίρνει ναρκωτικά για να συνδεθεί με τον Θεό ή να φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση που διαρκεί λίγο. Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για τους δικούς της πειραματισμούς.

«Εχω δοκιμάσει τα πάντα από μία φορά, όμως μόλις φτιαχνόμουν, άρχιζα να πίνω λίτρα νερό για να το αποβάλω από το σύστημά μου. Μόλις φτιαχνόμουν, με έπιανε εμμονή να το αποβάλω. Ελεγα, εντάξει, τέλειωσα με αυτό» αποκάλυψε χωρίς φόβο και πάθος, όπως συνηθίζει.

Εξήγησε μάλιστα ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της στο μάξιμουμ είναι ο φόβος της για τον θάνατο.

ΤΟ σημαντικότερο επάγγελμα

«Επαθα εμμονή με τον θάνατο και την ιδέα ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει» παραδέχτηκε.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με την αποτυχία, αν και -όπως είπε- δεν είναι το καλύτερό της, ως καλλιτέχνιδα οφείλει να την αποδεχτεί και να προσπαθήσει να αποδείξει και πάλι το μεγαλείο της. Οταν ρωτήθηκε, τέλος, ποιο θεωρεί ότι είναι το σημαντικότερο επάγγελμα στον κόσμο, δεν δίστασε να απαντήσει «η πορνεία φυσικά».

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα