Η πόζα του Παπαμιχαήλ στο πορτρέτο του πατέρα του

15:36 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ πόζα του Παπαμιχαήλ στο πορτρέτο του πατέρα τουΤρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 15:36

Τον τίμησε παίρνοντας την ίδια πόζα! Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ (φωτό) απαθανατίστηκε μπροστά από μια φωτογραφία του πατέρα του, χαιρετώντας στρατιωτικά (όπως κάνει και ο ίδιος σε ρόλο του), ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και κάτω από ένα πορτρέτο της μητέρας του.

Την περασμένη Κυριακή ο γιος της αείμνηστης «εθνικής σταρ» Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ παρακολούθησε την παράσταση «Οίκος ευγηρίας» στο θέατρο

Μπροντγουέι, συνοδευόμενος από τη φίλη του Γρηγορία Αυγερινοπούλου (φωτό) και τον μάνατζέρ του Νίκο Βασιλάκη. Ο Γιάννης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα καμαρίνια και να συγχαρεί τους ηθοποιούς, κυρίως τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία ήταν στενή φίλη της μητέρας του και γνωρίζεται μαζί της από πολύ μικρός.

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή

Το θέατρο ανήκει στον Βασίλη Πλατάκη, ο οποίος ήταν θεατρικός παραγωγός της Αλίκης και λόγω αυτής της σχέσης του μαζί της, αλλά και με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έχει τοποθετήσει στα παρασκήνια του θεάτρου και στο φουαγέ φωτογραφίες από διάφορες δουλειές των δύο πρωταγωνιστών. Σε αυτά τα πορτρέτα, λοιπόν, πόζαρε ο Γιάννης, διαλύοντας τις φήμες που τον ήθελαν να εξακολουθεί να είναι πικραμένος με τον πατέρα του, ακόμη και μετά τον θάνατό του. Αλλωστε σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του έχει δηλώσει ότι τον έχει πια συχωρέσει.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα