Η Παυλίνα με το αμόρε στον Λε-Πα

SHOWBIZΗ Παυλίνα με το αμόρε στον Λε-ΠαΤετάρτη, Δεκέμβριος 10, 2014 - 16:28

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του έκανε πριν από λίγες μέρες ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της πόλης και η «Espresso» παρουσιάζει τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Χρήστος Ψωμόπουλος διασκέδασαν στο Romeo με τα τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή και της παρέας του. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους

μήνες, ωστόσο δεν είχαν κάνει κοινή εμφάνιση σε κάποιο event. Ακόμη και στα social media, εκεί όπου η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη είναι αρκετά ενεργή, δεν υπήρχε ξεκάθαρο κοινό «ντοκουμέντο» τους.


Να, όμως, που τώρα αποφάσισαν να σταματήσουν το κρυφτό και να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Λε-Πα. Η επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού η Παυλίνα διατηρεί φιλικές σχέσεις με την κόρη του τραγουδιστή, την ηθοποιό Κωνσταντίνα Πανταζή, αφού πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ενώ και ο ίδιος ο Λευτέρης τη γνωρίζει από πολύ μικρή. Πάντως, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας δεν επέλεξαν κάποιο από τα πρώτα τραπέζια, αλλά προτίμησαν έναν καναπέ στο βάθος του μαγαζιού. Οταν όμως ο Πανταζής ενημερώθηκε πως η Παυλίνα ήταν στο κοινό έσπευσε να καθίσει μαζί της και να της προσφέρει το μικρόφωνο. Η νεαρή καλλιτέχνιδα δεν του χάλασε το χατίρι, παρότι ήταν φανερά κουρασμένη, αφού προτού πάει στο Romeo έκανε πολύωρες πρόβες με τον Μανώλη Μητσιά, τον Μπάμπη Στόκα και τη Φωτεινή Βελεσιώτου, που ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα τους.


Το κομμάτι που επέλεξε να πει ήταν το «Ισως φταίνε τα φεγγάρια» της Ελένης Βιτάλη, που είναι και από τα αγαπημένα της, ενώ όση ώρα τραγουδούσε, ο Λευτέρης Πανταζής την έραινε με γαρίφαλα και ο σύντροφός της την παρακολουθούσε με καμάρι και θαυμασμό. Οσο για τον Χρήστο Ψωμόπουλο; Εχει επιλέξει να βρίσκεται διακριτικά δίπλα της και να τη στηρίζει σε κάθε βήμα της, ενώ επιθυμία και των δύο είναι να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμίζουμε ότι η Παυλίνα ήταν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Πέτρο Απαλάκη, από τον οποίο -αν και έμεναν κάτω από την ίδια στέγη- χώρισε πριν από το καλοκαίρι.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα