Γούρι από τη Ρωσία

TV GOSSIPΓούρι από τη ΡωσίαΤρίτη, Δεκέμβριος 9, 2014 - 17:27

Το πρώτο δεκάρι της σεζόν από τον αυστηρό Γιάννη Λάτσιο κατάφερε να πάρει η Μορφούλα Ντώνα με την προχτεσινή της εμφάνιση στο «Dancing with the stars 5». Η ολυμπιονίκης μας της ρυθμικής γυμναστικής χόρεψε στους ρυθμούς του «Carmina Burana» του Καρλ Ορφ, ένα κλασικό κομμάτι το οποίο είχε χρησιμοποιήσει στο πρόγραμμά της η Μαρία Πέτροβα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας το 1993, κι εκτός από τα χρυσά

μετάλλια κέρδισε και την αγάπη του κοινού. Αυτή η εμφάνιση έκανε και τη Μορφούλα να ασχοληθεί με το άθλημα.

Δεν ήταν μόνο η σύνθεση του Ορφ όμως που την είχε φορτίσει συναισθηματικά αλλά και το ολόσωμο κορμάκι το οποίο φόρεσε. Η εξαιρετική δημιουργία ανήκει στην αθλήτρια που προπονεί, την Κορίνα Αλευρογιάννη, η οποία βρίσκεται για προετοιμασία στη Ρωσία χωρίς εκείνη. Το κορμάκι, που είναι στολισμένο με 9.000 κρύσταλλα Swarovsky, κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ.

Κορμάκι με εθνόσημο

Με αυτό το μοναδικό κομμάτι, που στο μπράτσο φέρει το εθνόσημο, η Κορίνα έχει κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα. Επιθυμία της ήταν να το δώσει στην προπονήτριά της για γούρι, με την ευχή να πάρει την ασυλία στο επόμενο live. Βέβαια η εμφάνιση της Μορφούλας ήταν αρκετή ώστε να αναδειχτεί νικήτρια σε αυτή τη δοκιμασία, αφού συγκέντρωσε 46 βαθμούς (οι άλλοι τρεις κριτές της έβαλαν εννιάρια). Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, η οποία θέλησε να στηρίξει τη Μορφούλα.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν άλλη μία φορά εκείνη της Ειρήνης Παπαδοπούλου που χόρεψε «Lambada». Οσο για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την Αναστασία Δρακά, αντάλλαξαν ακόμα μία φορά «καυτά» φιλιά στο παρκέ, υπό τους ήχους του «My immortal» των Evanescence, ένα τραγούδι που ο ηθοποιός το έχει συνδυάσει με τον χωρισμό του από τον εφηβικό του έρωτα.
Εντυπωσιακή ήταν, τέλος, η Δούκισσα Νομικού, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, με δημιουργία Melis by Laskos. Πολλοί επισήμαναν ότι το φόρεμά της θύμιζε έντονα εκείνο που φόρεσε η Χάιντι Κλουμ στις Χρυσές Σφαίρες και είχε την υπογραφή του Alexandre Vauthier. Οσο για το ακριβό αλλά διακριτικό περιδέραιο, είναι διά χειρός Kessaris.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα