«Απογείωση» Καρέλη στο Βέλγιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Απογείωση» Καρέλη στο ΒέλγιοΤετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 13:36

Το πιο όμορφο ταξίδι της καριέρας του ξεκίνησε από χθες ο Νίκος Καρέλης, δοκιμάζοντας την τύχη του στη βελγική Γκενκ, γεμάτος πλέον από εμπειρίες και σίγουρος για τον εαυτό του όσο ποτέ, ίσως, στο παρελθόν.

Ο 24χρονος επιθετικός, που θα εισπράττει 500.000 ευρώ τον χρόνο, ταξίδεψε στο Βέλγιο μαζί με τον εκπρόσωπό του, και έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφό του Ισμήνη. Με την άφιξή του στη βελγική πόλη υποβλήθηκε

σε εργομετρικές εξετάσεις, μετέβη στα γραφεία της νέας του ομάδας, όπου γευμάτισε με τον νέο του προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της Γκενκ, ενώ ακολούθησαν οι ιατρικές εξετάσεις και επίσκεψη στο γήπεδο όπου φιλοδοξεί να γράψει «χρυσές» σελίδες.

Στο μεταξύ, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έδωσε τέλος σε σενάρια που τον «ήθελαν» να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την παρουσία του στο γήπεδο της Λεωφόρου στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Παναιτωλικό. «Ναι, ήμουν στο παιχνίδι, αλλά αυτό έγινε επειδή εκεί βρίσκονται οι φίλοι μου, ο Πράνιτς και ο Πέτριτς, αλλά και πολλοί άλλοι. Εδώ και καιρό είχα προγραμματίσει να περάσω μέρος των διακοπών μου στην Αθήνα. Τώρα είμαι υγιής, νιώθω καλά και δεν χρειάζεται τα ΜΜΕ να με στέλνουν εκτός Ντιναμό» δήλωσε στον κροατικό Τύπο ο Σίλντενφελντ, που παραμένει εκτός δράσης στην ομάδα του Ζάγκρεμπ λόγω προβλημάτων από τραυματισμούς. «Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του Παναθηναϊκού, αλλά γνωρίζω ποια είναι τα δικά μου. Δεν έχω αγωνιστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο, και δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι» τόνισε ο Κροάτης αμυντικός.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα