Η «οδοντογλυφίδα» που έγινε απόλυτη star της πασαρέλας

17:56 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ «οδοντογλυφίδα» που έγινε απόλυτη star της πασαρέλαςΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 17:55

Το όνομά της είναι συνώνυμο της πασαρέλας και η εμφάνισή της τής εξασφάλισε περιουσία που ανέρχεται στα 390.000.000 ευρώ. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου όμως, η Ζιζέλ Μπούντχεν, στα τρυφερά μαθητικά χρόνια της καταλάβαινε ότι της απευθύνονταν όταν άκουγε να φωνάζουν «Ολιβ Οϊλ» (η αγαπημένη του Ποπάι), «καμηλοπάρδαλη» ή «οδοντογλυφίδα»

καθώς οι συμμαθητές της τη θεωρούσαν την πιο άσχημη της τάξης εξαιτίας των πεταχτών δοντιών της και της πολύ λεπτής σιλουέτας της.

Δεν την άφηναν να μπαίνει στις ντίσκο επειδή κανείς δεν ήθελε να τη χορέψει, ενώ ακόμα και το πρώτο φιλί της ήταν αποτέλεσμα ενός χαμένου στοιχήματος συμμαθητή της στο παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια»! «Ημουν πάντα πολύ ψηλή και κοκαλιάρα και ξεχώριζα. Ημουν συνέχεια αναψοκοκκινισμένη επειδή έπαιζα βόλεϊ. Ημουν κόκκινη σαν πιπεριά. Οπότε είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το bullying ήταν αναπόφευκτο, ένας τρόπος ζωής» έχει δηλώσει στους «New York Times».

Οπως αναφέρει τώρα η «Daily Mail», ύστερα από έρευνα στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ζιζέλ, την Οριζοντίνα, που βρίσκεται στα νότια της Βραζιλίας, αυτό που περνούσε γινόταν ακόμα πιο δύσκολο μέσα από τη σύγκριση με τη δίδυμη αδελφή της, την Πατρίτσια, που ήταν το κορίτσι που ήθελε κάθε αγόρι στο σχολείο.

Κυνήγησε το όνειρο

Παρ' όλα αυτά η Ζιζέλ άρχισε να κυνηγά επίμονα το όνειρό της, που ήταν να γίνει μοντέλο. Αρχισε να συμμετέχει σε σχετικούς διαγωνισμούς από τα 14 χρόνια της και αυτό ήταν ακόμα ένα πάτημα για κοροϊδία από τους συμμαθητές της, που έλεγαν ότι θα ήταν κατάλληλη μόνο για διαφήμιση σκουπόξυλων.

Σε όλα αυτά η Ζιζέλ απαντούσε σταθερά μ' έναν τρόπο: «Μια μέρα θα γίνω διάσημη και τότε θα δείτε» τους έλεγε. Ετσι κι έγινε..

Keywords
Τυχαία Θέματα