Top celebrities στην ατζέντα της «μαντάμ του Χόλιγουντ»

17:31 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣTop celebrities στην ατζέντα της «μαντάμ του Χόλιγουντ»Παρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 17:31

Στο φως βγήκε η κόκκινη Gucci ατζέντα της «μαντάμ του Χόλιγουντ», προκαλώντας αναταραχή στην ελίτ της showbiz. Για χρόνια, τα ονόματα των σταρ που ήταν γραμμένα στη «μαύρη βίβλο» της Χάιντι Φλάις, με εξαίρεση δυο τρία, αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

ΑΠΟ ΤΟΝ


ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι το καρνέ της αμαρτίας περιείχε ονόματα όπως των Τζακ Νίκολσον, Τζόνι Ντεπ, Τζορτζ Λούκας, Μικ Τζάγκερ, Χιου Χέφνερ και Μπίλι Αϊντολ.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα RadarOnline, η οποία επικαλείται «πολλαπλές πηγές» που είδαν με τα μάτια τους το σημειωματάριο της «μαντάμ». Βέβαια, η ύπαρξη των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι παραπάνω νοίκιαζαν κορίτσια από τη Φλάις για να ικανοποιούν τις ερωτικές ορέξεις τους. Ωστόσο, οι κακές γλώσσες βρίσκουν τροφή για σχόλια, καθώς στις 28 σελίδες του καρνέ της Φλάις δεν αναγράφεται μόνο το ονοματεπώνυμο των σταρ, αλλά τα τηλέφωνα, τα βίτσια και τα φετίχ τους. Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η διάσημη «μαντάμ» θεωρούσε «τιμή της να εξυπηρετεί τον Τζακ Νίκολσον» και ότι ο Μικ Τζάγκερ συμμετείχε σε πάρτι που οργάνωσε στο σπίτι της προς τιμήν του.

«Οταν κυκλοφορήσει ολόκληρη η λίστα με τα ονόματα θα προκαλέσει αίσθηση, αλλά και την αρχή του τέλους για την καριέρα πολλών celebrities» δήλωσε πηγή της ιστοσελίδας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς ταινιών του Χόλιγουντ και μουσικούς. Εκτός των σταρ που προαναφέρθηκαν, πάντα σύμφωνα με το RadarOnline, στην κόκκινη Gucci ατζέντα περιλαμβάνονται τα ονόματα του παραγωγού της ταινίας «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» Ντον Σίμσον και των παραγωγών Τσιβ Μπινγκ, Ρόμπερτ Εβανς και Στιβ Τις.

Δέκα κορίτσια τη φορά

Το περιεχόμενο της ατζέντας είναι το «καυτό» θέμα στις συζητήσεις στο Χόλιγουντ από το 1993, στο απόγειο της δράσης της Χάιντι Φλάις. Κανείς διάσημος δεν παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της, με εξαίρεση τον Τσάρλι Σιν, ο οποίος έκανε όργια, παρέα με τους Νίκολας Κέιτζ και Σον Πεν. «Εκαναν πάρτι με 10 κορίτσια τη φορά» αναφέρει η ιστοσελίδα, με τον Σιν να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις 18χρονες που ντύνονταν σαν cheerleaders.

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι υπήρξε πελάτης κατά τη διάρκεια της δίκης της Φλάις το 1995, όπου κατέθεσε ότι έκοψε στις κοπέλες επτά επιταγές, ύψους από 1.344 μέχρι 2.688 ευρώ, μεταξύ των ετών 1991 και 1993.

Keywords
Τυχαία Θέματα