Η Μαρία Μενούνος σε διαγωνισμό ομορφιάς

SHOWBIZΗ Μαρία Μενούνος σε διαγωνισμό ομορφιάςΠαρασκευή, Αύγουστος 25, 2017 - 18:46

Ανανεωμένη και με όρεξη να πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά, αφού η περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από λίγο καιρό την ταρακούνησε αρκετά, η Μαρία Μενούνος ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο είναι εξίσου λαμπερό με όσα έκανε στη μέχρι τώρα καριέρα της.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία πριν από μερικούς μήνες χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο, απ' όπου της αφαίρεσαν όγκο σε μέγεθος μπάλας του τένις, θα καθίσει

στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Αμερική.

Εκτός από τη Μαρία, κριτές θα είναι επίσης ο διευθυντής του περιοδικού «People» Τζες Καγκλ, η τραγουδίστρια και νικήτρια του μουσικού show «American Idol» Τζόρντιν Σπαρκς και ο σταρ της country μουσικής Τομς Ρετ.

Η ομάδα θα αξιολογήσει τις υποψήφιες βάσει του τρόπου ζωής τους, του σώματός τους (το οποίο θα αποκαλύψουν φορώντας μαγιό), των εμφανίσεών τους με εντυπωσιακές και σωστά επιλεγμένες για την καθεμία βραδινές δημιουργίες και των ταλέντων τους (ένα κομμάτι που λείπει από τις αντίστοιχες ελληνικές διοργανώσεις).

Σπουδαίο ρόλο δε θα παίξουν οι απαντήσεις που θα δώσουν οι υποψήφιες για τον τίτλο της ωραιότερης Αμερικανίδας στις ερωτήσεις που θα τους τεθούν από την κριτική επιτροπή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα