Πρόεδρος ομάδας της Θράκης ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστές μέσα από το... facebook

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρόεδρος ομάδας της Θράκης ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστές μέσα από το... facebookΠαρασκευή, Αύγουστος 25, 2017 - 18:14

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο πρόεδρος ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Θράκης απηύθυνε έκκληση μέσω... facebook σε παίκτες να επανδρώσουν την ομάδα του, που έμεινε ξαφνικά... λειψή!

Στην προσπάθειά του να στελεχώσει το ρόστερ, κάλεσε για βοήθεια γνωστούς και φίλους του, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγο καιρό!

Οπως ανέφερε χθες το thrakisports,

ο πρόεδρος στέλνει μηνύματα σε όσους γνωρίζει, ζητώντας βοήθεια στην αναζήτηση πιθανών νέων ταλέντων ή άλλων ερασιτεχνών παικτών που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα του.

Ο λόγος που ο πρόεδρος... τρελάθηκε και ψάχνει παίκτες μέσω διαδικτύου είναι ότι οι αντίπαλες ομάδες τού... έκλεψαν τους δικούς του, καθώς τους πρόσφεραν χρήματα!

Ο απελπισμένος παράγοντας δεν δίστασε να αναρτήσει και τα... ατού που έχει για να πείσει νέους παίκτες να έρθουν στην ομάδα του, τονίζοντας πως διαθέτει καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, με γυμναστήριο, σάουνα κ.λπ.!

Μηνύματα

Η αγωνιώδης προσπάθεια του προέδρου να ενισχύσει την ομάδα του με νέους παίκτες αποκαλύφτηκε, καθώς κάποια από τα μηνύματα που έστειλε ήταν δημόσια.

Ενα από αυτά εστάλη σε Θρακιώτη καθηγητή, με αποτέλεσμα όλοι οι διαδικτυακοί τους φίλοι να μπορούν να διαβάσουν τον διάλογο που είχαν και την... υπερπροσπάθεια του φιλόδοξου προέδρου!

«Είμαι πρόεδρος στην...! Πέρσι ανεβήκαμε τρένο στο α' τοπικό, αλλά φέτος μου κλέψανε όλους τους παίκτες, τους δώσανε φράγκα και έφυγαν. Αν λοιπόν εσύ έχεις κανέναν που να θέλει να παίξει μπάλα, πες μου, γιατί έχω καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, με γυμναστήριο, σάουνα κ.λπ.» του έγραψε!

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα