«Μπιτσόμπαρα» made in Greece

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Μπιτσόμπαρα» made in GreeceΠαρασκευή, Αύγουστος 25, 2017 - 18:06

Την καλύτερη διαφήμιση για τις ομορφιές της πατρίδας μας έκανε η βρετανική εφημερίδα «Guardian» σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμά της για τα δέκα ωραιότερα beach bars στα ελληνικά νησιά. Στη λίστα που προτείνει στους αναγνώστες της φιγουράρουν μαγαζιά από την Υδρα, τη Σίφνο και την Τήνο μέχρι τους Παξούς και τη Σκύρο, με κριτήρια την παραλία, τα απολαυστικά

cocktails, το νόστιμο φαγητό και την party ατμόσφαιρα μετά τη δύση του ηλίου.

Κολυμπήθρα

Κάθε προορισμός συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό και ειδική αναφορά στο σημείο όπου βρίσκονται τα beach bars, και τον τρόπο επικοινωνίας, είτε μέσω των ιστοσελίδων τους είτε των «τοίχων» τους στα social media.

Πρώτο στη λίστα, το Tinos Surf Lessons στην παραλία Κολυμπήθρα της Τήνου, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει μετατρέψει σε μπαρ ένα... βαν VW campervan! Δεύτερο, το Kavos Lounge Bar στη Λιναριά της Σκύρου, από τα ηχεία του οποίου κάθε φορά που φτάνει το ferry boat ακούγεται το «Also Sprach Zarathustra» του Ρίχαρντ Στράους.

Τρίτο είναι ο Ισαλος στην παραλία Καμάρες της Σίφνου, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν το τάβλι τους πίνοντας Bloody Mary και ακούγοντας afro soul μουσική.

Τη λίστα συμπληρώνουν το Καλόφεγγο στα Κουφονήσια, το Asteria Beach Bar στην Ερμούπολη της Σύρου, το Hydronetta μπαρ στην Υδρα, το George’s Place στην Πάτμο, το Ben’s Bar στους Παξούς, τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης στην Αττική και το Καντιναΐς στην Τροιζήνα Πελοποννήσου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα