Η... Λουκία του «Μπρούσκου» περιμένει τον πελαργό

SHOWBIZΗ... Λουκία του «Μπρούσκου» περιμένει τον πελαργόΠέμπτη, Ιούλιος 19, 2018 - 17:39

❱❱ H ηθοποιός Στέλλα Κωστοπούλου πόζαρε με μαγιό στην παραλία για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Η Κύπρια ηθοποιός Στέλλα Κωστοπούλου και ο σύζυγός της Δημήτρης Κουλουμπής περιμένουν τον πελαργό σε λίγους μήνες! Δύο μήνες μετά τον υπέροχο γάμο της που τελέστηκε στον ξεχωριστό χώρο του Μουσείου Βορρέ, στην Παιανία, η τηλεοπτική Λουκία που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» ανακοίνωσε με μια φωτογραφία την εγκυμοσύνη της!

Η Κύπρια καλλιτέχνις πόζαρε

στο Instagram με μαγιό δείχνοντας όλο χαρά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Μάλιστα, για να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η μέλλουσα μανούλα σήκωσε τα χέρια ψηλά για να φανεί καλύτερα η κοιλιά. «Το “new things are coming” ποτέ πριν δεν είχε τόσο νόημα» έγραψε στη φωτογραφία της με φόντο τα υπέροχα νερά των Αντίπαξων, όπου παραθερίζει τις τελευταίες ημέρες με τον αγαπημένο της.

Να θυμίσουμε ότι η Στέλλα Κωστοπούλου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Μάιο με μια εντυπωσιακή νυφική δημιουργία με έντονες χρυσές λεπτομέρειες και παρουσία των συναδέλφων της από τη σειρά που την έκανε γνωστή στην Ελλάδα Ανδρέα Γεωργίου, Χριστιάνας Κυριάκου και Τζούλης Τσόλκα.

Μετά τον ρομαντικό γάμο το ζευγάρι υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς στο Μουσείο Βορρέ. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο σκηνοθέτης του «Μπρούσκου» και δεξί χέρι του Ανδρέα Γεωργίου Στάμος Τσάμης και η make up artist Χριστίνα Χατζή.

Στέλλα ΚωστοπούλουέγκυοςΜπρούσκοΔημήτρης Κουλουμπής
Keywords
Τυχαία Θέματα