ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Νίκο Κουρή

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Νίκο ΚουρήΠέμπτη, Ιούλιος 19, 2018 - 16:14

❱❱ Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Υπάρχει Θεός; Είμαστε μόνοι μας στον γαλαξία; Οι παραπάνω είναι -σύμφωνα με το google- τρεις από τις πιο συνηθισμένες υπαρξιακές απορίες των ανθρώπων. Ο Νίκος Κουρής, όμως...

... είπε να πρωτοτυπήσει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello!» αποκάλυψε πως η δική του υπαρξιακή ανησυχία σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κόσμος παντρεύεται, και μάλιστα δίπλα στο σπίτι του!

Μιλώντας για την πολύχρονη σχέση του με την Ελενα

Τοπαλίδου και το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε γάμο, τόνισε πως δεν μπορεί να παντρευτεί αν δεν βρει κάτι που να τον πείθει γι' αυτό. «Δεν αντέχω τους γάμους. Το σπίτι μου βρίσκεται δίπλα σε μία εκκλησία, βλέπω κάθε Σάββατο να γίνονται δύο γάμοι και υπαρξιακά απορώ. Σταματάω έκθαμβος. Εχω μια παιδική απορία, δεν μπορώ να το πιστέψω, χωρίς να το κρίνω φυσικά» έριξε τη... βόμβα του ο πρωταγωνιστής.

Κι όμως, κύριε Κουρή, παντρεύεται ο κόσμος, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ή απίστευτο, όπως λέτε. Θέλει να παντρευτεί, να βιώσει τη μαγεία αυτού του μυστηρίου κι έπειτα να γλεντήσει με την οικογένεια και τους φίλους του την αρχή της καινούργιας του ζωής. Τώρα, αν εσείς σταματάτε έκθαμβος κάθε φορά που πετυχαίνετε γάμο δίπλα στο σπίτι σας, η φιλική συμβουλή μας είναι να... το κοιτάξετε!

Μια άλλη λύση θα ήταν να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, μακριά από εκκλησίες, ώστε να μην απασχολείτε το μυαλό σας με τέτοιου είδους υπαρξιακές ανησυχίες.

Οχι τίποτε άλλο, δηλαδή, θα συνεχίσουν να γίνονται γάμοι τα Σάββατα, κι αν συνεχίσετε να μένετε έκθαμβος κάθε φορά που πέφτετε τυχαία πάνω σε νύφη ή γαμπρό, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να... τρακάρετε σε καμιά κολόνα!

Νίκος Κουρής
Keywords
Τυχαία Θέματα