Η Κοτιγιάρ τα πέταξε όλα στη νέα ταινία της!

SHOWBIZΗ Κοτιγιάρ τα πέταξε όλα στη νέα ταινία της!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2017 - 20:34

❱❱ Η περιβόητη γυμνή σκηνή του σεξ της Μαριόν Κοτιγιάρ με τον Μπραντ Πιτ στο «Allied», που στάθηκε αφορμή να διαδοθούν φήμες για παράνομο δεσμό μεταξύ τους, δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα προκλητική εμφάνιση της καταξιωμένης Γαλλίδας ηθοποιού.

Η 41χρονη σταρ δεν αφήνει τίποτε στη φαντασία στη νέα ταινία της με τίτλο «Ismael's Ghosts».

Για να αποπλανήσει τον συμπρωταγωνιστή της Ματιέ Αμαλρίκ, η Κοτιγιάρ κάνει στριπτίζ μπροστά του, χαρίζοντας στους θεατές ένα αισθησιακό φάτσα φόρα γυμνό. Η σκηνή είναι τόσο αποκαλυπτική που ακόμη και ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Αμαλρίκ, δηλ. ο Ισμαήλ, σοκάρεται. Αυτός είναι και ο στόχος της Καρλότα Μπλουμ, την οποία ενσαρκώνει η 41χρονη ηθοποιός, καθώς ο Ισμαήλ είναι ο πρώην σύζυγός της, τον οποίο συναντάει πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια.

Hταν παντρεμένοι, όμως ξαφνικά η Μπλουμ εξαφανίστηκε και αφότου ο Ισμαήλ την αναζήτησε απεγνωσμένα για δέκα χρόνια, αναγκάζεται να αποδεχτεί ότι έχει πεθάνει. Η επανεμφάνισή της, όμως, όπως αποτυπώνεται στη σκηνή με το γυμνό, πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ισμαήλ, ο οποίος εργάζεται ως σκηνοθέτης, ανατρέποντας όλα όσα θεωρούσε δεδομένα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα