Αρσενικές νταντάδες

ΚΟΣΜΟΣΑρσενικές νταντάδεςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2017 - 20:23

❱❱ Τέσσερις νεαροί ανάμεσα στους αποφοίτους του κολεγίου Norland College

Στην «Οξφόρδη» των νταντάδων της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας, οι απόφοιτοι της οποίας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στα «υψηλά μικρά» της βασιλικής οικογένειας, δεν φοιτούν αποκλειστικά γυναίκες. Στο Norland College φέτος έγιναν δεκτοί και τέσσερις άντρες, οι οποίοι φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα μεγαλώνοντας τα παιδιά κάποιου διάσημου ή γαλαζοαίματου.

Οι 18χρονοι Ναθάνιελ Φαμπιέν και Κόνορ Μπεκλς, καθώς και οι 19χρονοι Τζόρντον Μάρεϊ και Γκρέγκορι

Ρίντλεϊ, ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα στις ομαδικές φωτογραφίες των νέων φοιτητών, χάρη στα γκρίζα κοστούμια τους, ενώ οι υπόλοιπες νταντάδες φορούν το χαρακτηριστικό φόρεμα του κολεγίου.

Επέλεξαν αυτή την καριέρα, όπως εκμυστηρεύονται στην «Daily Mail», λόγω της αγάπης που έχουν για τα παιδιά, αλλά και δελεασμένοι από τις μελλοντικές απολαβές, που φτάνουν μέχρι τα 35.000 ευρώ τον χρόνο. Και οι τέσσερις δε σημειώνουν ότι εμπνέονται από ισχυρά αντρικά πρότυπα, όπως ο πατέρας τους ή οι εφημέριοι της ενορίας τους, που τους ενθάρρυναν να γίνουν νταντάδες.

Πρώτα, όμως, πρέπει να υποβληθούν σε ένα αυστηρό τριετές πρόγραμμα μαθημάτων, τα οποία κοστίζουν 51.000 ευρώ συνολικά. Θα εκπαιδευτούν όχι μόνο στη φροντίδα των μωρών, τη μαγειρική, τη ραπτική και τους τρόπους καλής συμπεριφοράς, αλλά και στην αυτοάμυνα, τη διοργάνωση δεξιώσεων, το πώς να ξεφεύγουν από τους παπαράτσι και κυρίως στην οδήγηση αυτοκινήτου σε υψηλές ταχύτητες σε βρεγμένο δρόμο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα