Η (στιλάτη) Εφη Αχτσιόγλου απόλαυσε τις Νύχτες Πρεμιέρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η (στιλάτη) Εφη Αχτσιόγλου απόλαυσε τις Νύχτες ΠρεμιέραςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2017 - 19:20

❱❱ Η όμορφη υπουργός παρακολούθησε την ταινία «Wonderstruck» του Τοντ Χέινς

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Κανονικά στην ηλικία της πρέπει τα βράδια της να τα περνά σε σινεμαδάκια και μπαρ, κι όχι σ' ένα μουντό υπουργικό γραφείο.

Για την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου όμως προέχει η πολιτική, αν και πού και πού ξεφεύγει από το πρόγραμμά της.

Ετσι λοιπόν η όμορφη υπουργός, η οποία στο πέρασμά της μαγνητίζει

τα φλας, ανέδειξε τη σινεφίλ πλευρά του εαυτού της και έδωσε το «παρών» στις Νύχτες Πρεμιέρας για να απολαύσει στο σελιλόιντ τα αστέρια του σινεμά!
Η Εφη Αχτσιόγλου έβαλε, που λέτε, για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της στο υπουργείο και βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, στην επίσημη πρεμιέρα του κινηματογραφικού θεσμού.

Παρακολούθησε την ταινία «Wonderstruck» του Τοντ Χέινς κι ενθουσιάστηκε, όπως εκμυστηρεύθηκαν στη στήλη άνθρωποι που κάθισαν δίπλα της, τόσο με την ερμηνεία των ηθοποιών όσο και με τη δραματική πλοκή του έργου.

❱❱«Γαμπρός ή σαν γαμπρός», που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση, ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην υποδοχή της Μαρίγια.



Η βουλγαρικής καταγωγής επίτροπος αρμόδια για θέματα Ψηφιακής Οικονομίας και κοινωνίας Μαρίγια Γκάμπριελ πέρασε την πόρτα του υπουργείου του Νίκου Παππά, με τον υπουργό ως γνήσιο τζέντλεμαν να της ανοίγει την πόρτα. Γκάμπριελ και Παππάς υπέγραψαν την έναρξη υλοποίησης του έργου ψηφιακών υπογραφών στη Δημόσια Διοίκηση (καιρός ήταν), και η μελαχρινή επίτροπος έκλεψε με την κορμοστασιά της την παράσταση!

Προβλήματα και στα δύο νέα τούνελ της Κατερίνης

❱❱Ακόμη δεν έκοψαν κορδέλες, προέκυψαν προβλήματα; Οπως ενημερώνει τους συμπολίτες του και όλους όσοι ταξιδεύουν ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες στα δύο τούνελ στην υπογειοποίηση της Κατερίνης. Οι εργασίες αναβάθμισης στη σήραγγα Κατερίνης, λέει, κρίνονται απαραίτητες καθώς διαπιστώθηκαν τεχνικά προβλήματα!
Τουλάχιστον αυτό είπαν στον βουλευτή οι αρμόδιοι της εταιρίας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.Το διάστημα αυτό δε η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται με μια λωρίδα κίνησης ανά κατεύθυνση. Δηλαδή, μια νέα ταλαιπωρία για τον κόσμο...

❱❱Σκεφθείτε να αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει αυτό που κάνει ο φίλος του ο Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία, δηλαδή να «ποινικοποιήσει» τα πειράγματα, τα βλέμματα, τα σφυρίγματα ή τις πονηρές κινήσεις και να εφαρμοστεί αυτό, λέει, στο Κοινοβούλιο ή να ισχύσει και για τους πολιτικούς. Δεν θα βρίσκει βουλευτή για τις λίστες!

Κομψότατη στα λευκά

❱❱Η Ολγα Κεφαλογιάννη στα λευκά! Οχι στα Λευκά Ορη της πατρίδας της, αλλά κομψότατη στο άσπρο φόρεμά της, στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Τομέα Πολιτισμού της Ν.Δ. Εκεί λοιπόν η βουλευτής χαρακτήρισε «πρωτόγνωρα αρνητικό τον απολογισμό του υπ. Πολιτισμού», που, όπως είπε, είναι γεμάτος από πολλά λόγια, μεγάλες αποτυχίες, και μια πρωτοφανή αναποτελεσματικότητα στο να μπορέσει να συνδεθεί ο πολιτισμός με τις επενδύσεις.

(!)

Πριν από λίγο καιρό γιόρτασε, παρουσία των δικών του ανθρώπων, αλλά και βουλευτών, τα λαμπερά γενέθλιά του ο γιος Σπύρος, και χθες ήταν η σειρά του μπαμπά. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ιδρύματος Μπούμπουρα, Παντελή Μπούμπουρα. Ο Λημνιός επιχειρηματίας, που ζει και δραστηριοποιείται στην Ουκρανία διασώζοντας ό,τι ελληνικό υπάρχει εκεί, έκλεισε τα 62 χρόνια του και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, παρουσία φίλων του. Να θυμίσουμε ότι ο Παντελής Μπούμπουρας είναι και πρόεδρος στο Ελληνικό Ιδρυμα στην Οδησσό. Οι προσπάθειές του στοχεύουν στη διάσωση όλων εκείνων των ιστορικών μνημείων δύο πόλεων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το ελληνικό στοιχείο, όπως είναι η ονειρική Οδησσός και η όμορφη Μαριούπολη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα