Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτή η πιο ωραία του σχολείου, αλλά η μελαχρινή αδελφή της Μαριλένα

SHOWBIZΟμορφόσογο!Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτή η πιο ωραία του σχολείου, αλλά η μελαχρινή αδελφή της ΜαριλέναΠαρασκευή, Δεκέμβριος 14, 2018 - 20:19

❱❱ Κι όμως συνέβη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν το ωραιότερο κορίτσι του σχολείου, σε αντίθεση με την αδελφή της Μαριλένα, η οποία ήταν από μικρή και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Την αποκάλυψη έκανε το μοντέλο και κριτής του «Greece's Next Top Model», που, μιλώντας σε κυπριακό περιοδικό, ανέφερε ότι δεν ήταν αυτό που βλέπουμε σήμερα: «Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Ημουν ψηλή, αδύνατη, λίγο μαυριδερή! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχτηκα στην πορεία. Οπότε στο σχολείο είχα “θεματάκια”: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά».



Αν η Ηλιάνα δεν ήταν όμορφη ως παιδί, δεν έχουμε τρόπο να το διαπιστώσουμε, ότι η αδελφή της, όμως, είναι μια ωραία γυναίκα, αρκεί να ανατρέξουμε στο Instagram της για να το επιβεβαιώσουμε: μελαχρινή, ψηλή με μακριά μαλλιά. Εκείνη, πάντως, δεν ασχολείται με τον χώρο της showbiz, αλλά διατηρεί μπουτίκ στη Μύκονο, όπου και ζει με την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Ηλιάνα και η Μαριλένα είναι τόσο αγαπημένες, που η πρώτη έχει βαφτίσει την τετράχρονη κόρη της αδελφής της Νεφέλη. Οι δύο αδελφές συναντιούνται όσο πιο συχνά μπορούν και δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαριλένα είχε επισκεφθεί την Ηλιάνα στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα