Η επιθεώρηση ετοιμάζεται για απογείωση

15:01 5/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ επιθεώρηση ετοιμάζεται για απογείωσηΤρίτη, Αύγουστος 5, 2014 - 14:56

Μετά το «Θα σε πάρω να φύγουμε», άλλο ένα μιούζικαλ-υπερθέαμα θα παρουσιαστεί τη χειμερινή περίοδο στο θέατρο Badminton. Η νέα παράσταση έχει τίτλο «Θα περάσει κι αυτό» και αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας, μέσα από την επιθεώρηση. Ο Αντώνης

Λουδάρος μεταμορφώνεται ξανά σε κυρία Επιθεώρηση, όμως αυτή τη φορά μάς συστήνει την κόρη της και διάδοχό της, τη Μετεπιθεώρηση, δηλαδή τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία έχει σύζυγο τον Αργύρη Αγγέλου. Το ζευγάρι έχει κι έναν γιο, ο οποίος θα είναι και κομπέρ της παράστασης, ένας ρόλος που ταίριαξε άψογα στον Πρόδρομο Τουσουνίδη.

Σε αυτό το μοναδικό show πρωταγωνιστούν ακόμη ο Μέμος Μπεγνής, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Τάνια Τρύπη και πολλοί ακόμη ηθοποιοί, ανάμεσά τους και η νικήτρια του «Just the 2 of us» Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την υποκριτική με το τραγούδι, που της έδωσε την πρωτιά στο δημοφιλές show του Mega. Το καστ συμπληρώνουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Βανέσα Αδαμοπούλου που κι εκείνη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν διακρίθηκε σε μια αντίστοιχη εκπομπή, όπως ήταν το «Your face sounds familiar». Η τραγουδίστρια άλλωστε έχει ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μιούζικαλ, αφού υποδυόταν την Αγάπη στις παραστάσεις του «Μάικ του Φασολάκη».

Εκείνος όμως που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις είναι ο Φίλιππος Νικολάου. Η συμμετοχή του εξαιρετικού καλλιτέχνη αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, καθώς το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον ακούσει να ερμηνεύει live κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ακόμη, ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες, ο Αγγελος Πυριόχος τα κείμενα και τους νέους στίχους, ενώ ο Γιώργος Κατσαρός, που έχει αναλάβει τις ενορχηστρώσεις, είναι και ο μαέστρος της ορχήστρας. Τέλος, η Εύα Νάθενα είναι εκείνη που βρίσκεται πίσω τα σκηνικά και τα κοστούμια, ενώ παραγωγός είναι ο Μιχάλης Αδάμ. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου και αναμένεται να είναι από τα θεάματα που θα συζητηθούν, όχι μόνο για το πλούσιο καστ και τις μεταμορφώσεις, αλλά και για τα έξυπνα κείμενα που δεν αφήνουν καμία εποχή και κανέναν χωρίς σχόλιο.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα