Τρίτη 05/8/2014

08:23 5/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤρίτη 05/8/2014Τρίτη, Αύγουστος 5, 2014 - 08:01

ΚΡΙΟΣ: Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούργιες πόρτες στη ζωή σας. Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ' ό,τι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε έως αυτά που θα πράξετε υπάρχει απόσταση. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθημερινότητά

σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία. Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις που θα φέρουν καινούργιους προβληματισμούς στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι. Μην αφήσετε μία κίνησή σας να καταστρέψει ό,τι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον από το οποίο στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε. Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι' αυτό φροντίστε να είναι θετική. Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα. Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας. Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ισως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις δημιουργεί επαφές με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύεται σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι και δεχτείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί. Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα