Η «Ελπίδα» στον Ιππικό Ομιλο Κουβαρά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ «Ελπίδα» στον Ιππικό Ομιλο ΚουβαράΤετάρτη, Ιούνιος 20, 2018 - 16:17

❱❱ Στους φιλόξενους χώρους του υποδέχθηκε χθες το πρωί ο Ιππικός Ομιλος Κουβαρά τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα παιδιά του συλλόγου «Ελπίδα»

Σε μία σεμνή τελετή και μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, ο ιδιοκτήτης του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά Αντώνης Αντωνίου απένειμε το τιμητικό μετάλλιο του ομίλου στην κυρία Βαρδινογιάννη για το πολύτιμο έργο της στον σύλλογο «Ελπίδα» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο επιχειρηματίας υποσχέθηκε

ότι θα σταθεί δίπλα τους αρωγός, τόσο στα ίδια τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στον αγώνα που δίνουν σε μία τόσο τρυφερή ηλικία όσο και στις προσπάθειες του συλλόγου.



Στο πλαίσιο της υπέροχης τελετής, τα παιδιά του συλλόγου «Ελπίδα» είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητά τους και να περιηγηθούν στους χώρους του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά, όπου είχαν τη δυνατότητα να κάνουν θεραπευτική ιππασία με ειδικούς εκπαιδευτές, να παίξουν με τους κλόουν, να απολαύσουν τα κόλπα των ταχυδακτυλουργών, αλλά και να γευματίσουν με τους γονείς τους με εδέσματα τα οποία είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Ηλίας Σιτινάς.

Keywords
Αναζητήσεις
ηλιας σιτινας γαμος
Τυχαία Θέματα