Η Χριστίνα Παππά μίλησε έξω από τα δόντια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Κούκλα, αλλά είναι αφελής»

16:13 5/5/2020 - Πηγή: Espresso

«Δεν χαρίζει κάστανα» η Χριστίνα Παππά. Την άποψή της θα την πει έξω απ’ τα δόντια, ακόμη κι αν αυτή ενοχλήσει. Έτσι συνέβη και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία συναντήθηκαν για λίγο στο «Just the 2 of Us» και μόλις χθες την αποκάλεσε δημόσια «κούκλα μεν, αφελή δε».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», λίγο μετά την αποχώρησή της από το show του Open, η Χριστίνα Παππά ρωτήθηκε σχετικά για το περιστατικό ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και τον κριτή του «J2US», ο οποίος τής έκανε παρατήρηση για τους τρόπους της, αλλά εκείνη δεν φάνηκε να ενοχλείται

ιδιαίτερα.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα κι έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα, φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”» είπε την άποψή της για την «Queen Dina» η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε αναφέροντας και τα προτερήματα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

«Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μού έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στενοχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής» κατέληξε η Χριστίνα Παππά.

Πηγή: Η Χριστίνα Παππά μίλησε έξω από τα δόντια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Κούκλα, αλλά είναι αφελής» - Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα