Τεράστια αλλαγή! Δείτε πως ήταν το Τάσος Τρύφωνος το 1998!

14:31 5/5/2020 - Πηγή: Espresso

Ο γνωστός παρουσιαστής του “Πιο αδύναμου κρίκου”, που όλοι έχουμε αγαπήσει για τα καυστικά του σχόλια, ο Τάσος Τρύφωνος, αναπολεί το παρελθόν ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία από το έτος 1998, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκείνη τη χρονιά ήταν 24 χρονών, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από γνωστό περιοδικό. Η αλλαγή είναι μεγάλη.

Το κείμενο που ακολούθησε με αυτή του τη φωτογραφία ήταν το εξής:

“1998 σε ηλικία 24 ετών ξεκινώ τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό #status στις εκδόσεις Λυμπέρη και ο εκπληκτικός

Λουκάς Χαψής με φωτογραφίζει για τη στήλη των συνεργατών στο studio του στην άγνωστη για μένα – τότε – Καισαριανή. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο μετακόμισα στον ίδιο δρόμο , λίγο πιο κάτω από το studio του Λουκά και έμεινα εκεί για δώδεκα ολόκληρα χρόνια . Η αγαπημένη δική μου φωτογραφία ever!!!”.

Δείτε τη φωτογραφία και θα μείνετε άφωνοι.

View this post on Instagram

1998 σε ηλικία 24 ετών ξεκινώ τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό #status στις εκδόσεις Λυμπέρη και ο εκπληκτικός Λουκάς Χαψής με φωτογραφίζει για τη στήλη των συνεργατών στο studio του στην άγνωστη για μένα – τότε – Καισαριανή. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο μετακόμισα στον ίδιο δρόμο , λίγο πιο κάτω από το studio του Λουκά και έμεινα εκεί για δώδεκα ολόκληρα χρόνια . Η αγαπημένη δική μου φωτογραφία ever !!! #portrait #loukaschapsis #foto #photo #pose #tasostryfonos #tasostrifonos #memories #flashback #ablastfromthepast #magazine #statusmagazine #smile #90s #tags #tagsforlikes #instagram #insta #photooftheday #athens #kaisariani

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) on May 4, 2020 at 4:19am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα