Η άγνωστη διατροφή που ακολουθούσε η Τζάκι Ο'

ΚΟΣΜΟΣΗ άγνωστη διατροφή που ακολουθούσε η Τζάκι Ο'Κυριακή, Απρίλιος 30, 2017 - 12:00

Εμεινε στην ιστορία για το απαράμιλλο στιλ της, όμως στην πραγματικότητα η Τζάκι Ο' (φωτό) υπέφερε τα πάνδεινα για να διατηρήσει τις αναλογίες της, ακολουθώντας δίαιτες της πείνας που δεν προέβλεπαν περισσότερες από 600 θερμίδες ημερησίως.

Οπως αποκαλύπτει η προσωπική βοηθός της Κάθι Μακ Κίον, στο νέο βιβλίο της με τίτλο «Jackie's Girl», όταν κάποια στιγμή παραπονέθηκε ότι είχε πάρει κιλά, η Τζάκι Κένεντι προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να αδυνατίσει, ζητώντας από τον προσωπικό της σεφ

να της φτιάξει μενού σχεδόν ολόιδιο με το δικό της.

«Οι δυο τους δημιούργησαν το εξής διατροφικό πλάνο: ένα βραστό αβγό με τσάι για πρωινό, τυρί κότατζ με φρέσκα φρούτα για μεσημεριανό και βραστό στήθος κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα ή λαχανικά στον ατμό για δείπνο. Για σνακ, επιτρεπόταν σκέτο γιαούρτι» γράφει η 72χρονη σήμερα Μακ Κίον, η οποία προσελήφθη από την Τζάκι το 1964, μετά τη δολοφονία του JFK.

Στο ψυγείο

Το παραπάνω πρόγραμμα διατροφής η Τζάκι το ακολουθούσε πιστά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γιατί τις νύχτες έκανε συχνά επιδρομή στο ψυγείο. «Μερικές φορές πέφταμε η μία πάνω στην άλλη κουζίνα. Δεν άναβε το φως γιατί δεν ήθελε να καταλάβει κανείς ότι ήταν εκεί μέσα» αναφέρει.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ μάλιστα τη φορά που την πέτυχε να τρώει παγωτό μέσα από το κουτί. «Ετρωγε παγωτό μέσα από τη συσκευασία με κουτάλι της σούπας. Οχι με κουταλάκι του γλυκού, με μεγάλο κουτάλι».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα