Η JLo ξέρει τον τρόπο για να προσέξουν το στρινγκ

ΚΟΣΜΟΣΗ JLo ξέρει τον τρόπο για να προσέξουν το στρινγκΔευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018 - 14:45

❱❱ Ο,τι περνούσε από το χέρι της έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ για να προσέξουν όλοι το γκρι στρινγκ που φορούσε.

Φρόντισε το στρινγκ να πιάνει πολύ ψηλά στη μέση της, ενώ επέλεξε ένα... επικίνδυνα χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Το συνολάκι της ολοκλήρωνε ένα κοντομάνικο λευκό τοπ, το οποίο έφτανε μέχρι αρκετά πάνω από τον αφαλό της, «καθοδηγώντας» όλα τα βλέμματα στο στρινγκ.

Η 49χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε με αυτό το ντύσιμο στα γυρίσματα μουσικού βίντεο στο Μαϊάμι, κόβοντας την ανάσα των παρευρισκομένων. Ανθρωποι της μόδας κατηγόρησαν την JLo τουλάχιστον για κακή στιλιστική επιλογή, αν και δεν ήταν απολύτως σίγουροι για τι... ακριβώς επρόκειτο.

Το γεγονός ότι το στρινγκ και το παντελόνι ήταν του ίδιου χρώματος έκανε τους ειδικούς που μίλησαν στην «Page Six» της «New York Post» να υποθέσουν ότι μπορεί το στρινγκ να είναι ενσωματωμένο στο παντελόνι και στην πραγματικότητα να πρόκειται για ένα και μόνο ένδυμα.

Στον ίδιο χώρο με τη Λόπεζ εθεάθη και ο dj Khaled, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά το 2007 στο τραγούδι «Dinero», κάνοντας πολλούς να σκεφτούν ότι το βίντεο που γύρισαν θα συνοδεύει νέο τραγούδι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα