«Γυναικάρα με τα κόκκινα» η Θεοδωρίδου

SHOWBIZ«Γυναικάρα με τα κόκκινα» η ΘεοδωρίδουΔευτέρα, Μάρτιος 18, 2019 - 18:32

❱❱ Φωτιά στα κόκκινα η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Η τραγουδίστρια μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και ξεσήκωσε το κοινό που πήγε να απολαύσει τους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, πέρα από το ξεσηκωτικό πρόγραμμά της, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του σχήματος έκλεψε τις εντυπώσεις και

με την εμφάνισή της! Η Νατάσα βγήκε on stage φορώντας ένα κατακόκκινο μίντι φόρεμα και ήταν πιο κομψή και chic από ποτέ!

Στενός φίλος

Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο στέκι της παραλιακής λεωφόρου την Παρασκευή, οπότε ξεκίνησαν οι εμφανίσεις των τριών καλλιτεχνών, ήταν ο στενός φίλος της Θεοδωρίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν, αλλά και ο Χρήστος Χολίδης με την Κική Τσόλκα, στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Minos ΕΜΙ.

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της πρεμιέρας της στη Fantasia η Νατάσα ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για καλλιτέχνες που αποχωρούν από σχήματα και η απάντησή της θεωρήθηκε από κάποιους ως αιχμή για την Πάολα, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Μιλώντας γενικά, η τραγουδίστρια είπε ότι της έχει συμβεί παλιότερα να θέλει ν' αποχωρήσει από σχήμα. Ομως «ο επαγγελματίας μένει μέχρι τέλους σε μία συνεργασία, ακόμη και αν θέλει να αποχωρήσει» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα