ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο Αγγελόπουλο

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο ΑγγελόπουλοΔευτέρα, Μάρτιος 18, 2019 - 18:25

❱❱ Προσπάθησε να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τα λόγια μιας θρυλικής μορφής, αλλά πιάστηκε αδιάβαστος κι έχασε... τ' αβγά και τα πασχάλια!

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες θέλησε να καυτηριάσει τις αρνητικές κριτικές που γίνονται για το βιβλίο του με μια ατάκα από τον κινηματογράφο.

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Οπως είχε πει και ο Αντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες! Τα λόγια

του Αντονι Κουίν είναι αυτά και ήταν επίτηδες τόσο στοχευμένα γιατί ήθελε να γίνει καυστικός, επειδή οι κριτικές πολλές φορές είναι περισσότερες από αυτό που είπε ο Αντονι Κουίν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον «Dirty Harry», αφού στην πραγματικότητα η εν λόγω ατάκα έχει ειπωθεί από τον θρυλικό ήρωα της ομώνυμης ταινίας που υποδύθηκε ο Κλιντ Ιστγουντ.

Αχ Ντάνο, θα τρελάθω Ντάνο! Επειδή κατάφερες να επιβιώσεις στο «Survivor», μη νομίζεις ότι είναι έτσι απλά τα πράγματα και στην... επιβίωση της κινηματογραφικής κατάρτισης. Θα χρειαστούν πολύ περισσότερα από τα οκτώ βιβλία που έχεις διαβάσει για να μπορείς να θυμάσαι έτσι στο... φτερό ατάκες κινηματογραφικών ηρώων και διάσημων προσώπων την ώρα που σε πετυχαίνουν οι κάμερες στα κοσμικά σουαρέ. Γι' αυτό καλύτερα να γράφεις (βιβλία!) παρά να πετάς... μαργαρίτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα