ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιώργος Παπανδρέου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιώργος ΠαπανδρέουΔευτέρα, Μάρτιος 18, 2019 - 18:18

❱❱ «Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος άλλαξε τροπάριο και λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις συμπάθειας προς τον Αλέξη Τσίπρα...

... αποφάσισε να ασκήσει δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό και φυσικά στην κυβέρνηση

Καραμανλή και στα στελέχη της.

Χωρίς πάλι να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για τον ερχομό των Μνημονίων στη χώρα και τη δεινή ακόμα κατάσταση που οι πολίτες βιώνουν, ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεδρίαση στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ, έδειξε ακόμη μία φορά την αγωνία του να βρει ρόλο για την επόμενη μέρα.

«Πηδήσαμε με ευκολία, από το κράτος των νταβατζήδων στο κράτος των μαφιόζων και των παρακρατικών, αντάμα με φασίστες και ακροδεξιούς, από τη μία, και με θιασώτες της βίας ως μαμής της ιστορίας, από την άλλη» τόνισε και εξέφρασε την απορία του επειδή «με μεγάλη ευκολία βαφτίζονται μέλη μιας κατ’ όνομα προοδευτικής συμμαχίας ο κ. Παυλόπουλος, ο κ. Καμμένος, ο κ. Παπαγγελόπουλος και άλλες επιφανείς προοδευτικές προσωπικότητες».

Επιμένοντας να ασχολείται με διλήμματα περασμένων δεκαετιών, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ακόμη μία φορά ότι «ο ιστορικός μας αντίπαλος είναι η συντήρηση. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Συντήρηση είναι η Δεξιά, αλλά αλήθεια είναι και ότι συντηρητική είναι και η πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε, κάνοντας μάλιστα λόγο για ιστορική αντίφαση, στην οποία απάντηση μπορούν να δώσουν μόνο οι... προοδευτικές δυνάμεις. Μέσα από αυτές, είπε, μπορούν να επιτευχθούν οι μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα