Γερμανία: Καταφύγιο πέντε αστέρων μόνο για τους πάμπλουτους

ΚΟΣΜΟΣΓερμανία: Καταφύγιο πέντε αστέρων μόνο για τους πάμπλουτουςΔευτέρα, Ιούνιος 15, 2015 - 18:45

Πολυτελή διαμερίσματα, πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, νοσοκομείο, εστιατόρια, κελάρι κρασιών, φούρνο, παρεκκλήσια, σχολείο, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό και προπαντός ασφάλεια προσφέρει το Vivos Europa One Shelter, ένα καταφύγιο για πάμπλουτους, ικανό να εξασφαλίσει άνεση πολλών αστέρων την ημέρα της Αποκάλυψης. Το μεγαλύτερο καταφύγιο

στον κόσμο είναι ισότιμο με πέντε αστέρων ξενοδοχείο, βρίσκεται στη Γερμανία, στο χωριό Ροθστάιν και ο Καλιφορνέζος επιχειρηματίας πίσω από αυτό δηλώνει ότι μπορεί να αντέξει σε οποιαδήποτε καταστροφή, από πυρηνική έκρηξη, βιολογική ή χημική επίθεση έως σεισμούς και τσουνάμι, ενώ είναι αυτόνομο σε ηλεκτρική ενέργεια, νερό, εξαερισμό και μέσα επικοινωνίας. Επίσης θα διαθέτει τράπεζα μη υβριδικών σπόρων, καθώς και τράπεζα αποθήκευσης DNA.

Ο Ρόμπερτ Βιτσίνιο, ιδρυτής της εταιρίας Vivos, άνοιξε τις πόρτες της σύγχρονης Κιβωτού του Νώε, που ήταν ρωσικό καταφύγιο, το οποίο είχαν κατασκευάσει οι Ρώσοι στον Ψυχρό Πόλεμο στην πρώην Ανατολική Γερμανία και το μετατρέπει σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών για την ελίτ. Το καταφύγιο, το οποίο αγόρασε 1.000.000.000 δολάρια, περιλαμβάνει πάνω από 21.108 τετραγωνικά μέτρα για κατοικίες και επιπλέον 4.079 τετραγωνικά μέτρα πάνω από το έδαφος για γραφείο και κτίρια-αποθήκες, η μία εκ των οποίων διαθέτει σταθμό τρένου. Η Vivos θα παρέχει στους ενοίκους ηλεκτρικά οχήματα και τραμ, τεθωρακισμένα οχήματα ασφαλείας, ελικόπτερα, προστατευτικές στολές για την έκθεση σε ακτινοβολία. Πάνω από το έδαφος θα υπάρχουν επίσης κήποι, ανοιχτός χώρος για καλλιέργειες και ψάρεμα. Τα πολυτελή διαμερίσματα, των οποίων η επίπλωση και η διακόσμηση εντυπωσιάζουν, θα μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα