Φυλάνε 24 ώρες την εισαγγελέα του ναρκόπλοιου «Noor 1»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦυλάνε 24 ώρες την εισαγγελέα του ναρκόπλοιου «Noor 1»Δευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 13:44

❱❱ Ενίσχυση των μέτρων προστασίας της αντιεισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1 αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. και πλέον η αστυνομική φύλαξη είναι 24ώρου βάσεως.

Ο λόγος που οι Αρχές αποφάσισαν ότι πρέπει να ενισχυθεί η προστασία της δικαστικής λειτουργού δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, όμως ενδεχομένως να συνδέεται με ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

τότε δύο άτομα φέρεται ότι επιχείρησαν να εισβάλουν στο διαμέρισμα της Ειρήνης Τζίβα. Η δικαστική λειτουργός, με επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ., ενημέρωσε άμεσα για το περιστατικό, τονίζοντας πως απειλείται η ζωή της.

Οι δράστες έφτασαν μέχρι τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, όμως μόλις αντιλήφθηκαν τις κάμερες, κάλυψαν τα πρόσωπά τους, ενώ στη συνέχεια ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη διαχειρίστρια και ισχυρίστηκαν πως μοιράζουν φυλλάδια.

Για το ύποπτο περιστατικό διενεργείται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία ή αν με την ενέργειά τους στρέφονταν κατά της σωματικής ακεραιότητας της Ειρήνης Τζίβα.

Η σύνδεση του ύποπτου περιστατικού στην πολυκατοικία της εισαγγελέως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποσυνδεθεί από την πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, καθώς σε μερίδα του Τύπου κατά το παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα εναντίον της Ειρήνης Τζίβα εξαιτίας της επιμονής της να ολοκληρώσει την έρευνα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα