«Φούσκωσε» ο Iron Mike

SHOWBIZ«Φούσκωσε» ο Iron MikeΤρίτη, Ιούλιος 31, 2018 - 15:33

❱❱ «Τούμπανο» -όπως λένε στη γλώσσα των... μυημένων στα γυμναστήρια- έγινε μέσα σε λίγους μήνες ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς η μυϊκή μάζα του αυξήθηκε θεαματικά και ο όγκος του σώματός του σχεδόν διπλασιάστηκε!

Η αλλαγή στο σώμα του είναι τεράστια και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Ο Iron Mike, όπως είναι το παρατσούκλι του στα ρινγκ, ήταν πάντα πολύ γυμνασμένος και δυνατός!

Δεν κέρδισε άλλωστε τυχαία το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο kick boxing 16 φορές. Ωστόσο ήταν αυτό που λέμε fit, λεπτός, με κανονική μυϊκή μάζα, χωρίς υπερβολές στα μπράτσα ή τα πόδια του.

Τώρα όμως, τρία χρόνια μετά την απόφασή του να αποσυρθεί κι αφού δεν αγωνίζεται πλέον, η σωματική διάπλασή του είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που θυμόμασταν!

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram δείχνουν έναν Μιχάλη Ζαμπίδη κατά πολύ πιο μυώδη και χαρούμενο για το αποτέλεσμα. Οπως φαίνεται, αυτός ο σωματότυπος του αρέσει, γι' αυτό εστίασε στο να τον φτιάξει με διατροφή και γυμναστική. Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος αθλητής πέρυσι πήρε μέρος και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads». Λέτε, με τόση πείνα και ταλαιπωρία που πέρασε εκεί, στις μακρινές Φιλιππίνες, να υποσχέθηκε στον εαυτό του να μην ξαναχάσει ούτε γραμμάριο;

Keywords
Τυχαία Θέματα