ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΤρίτη, Ιούλιος 31, 2018 - 14:43

❱❱ Καιρό είχε να ανοίξει το στοματάκι του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος και βρήκε αφορμή την τραγωδία στο Μάτι για να δώσει το στίγμα του.

Οχι, δεν πήγε στην κατεστραμμένη περιοχή για να συνομιλήσει με συγγενείς των θυμάτων, ούτε προέβη σε

κάποια βαρύγδουπη δήλωση κάπου στην Αθήνα.

Για την ακρίβεια, προτίμησε τη δροσιά της θάλασσας στην Καλαμάτα, όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο μαζί με τη σύζυγό του και τον φίλο του Πέτρο Παπασαραντόπουλο, αγνοώντας το δράμα που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Κάπου εκεί, μεταξύ μπάνιου και τσιμπλογήματος στις ψαροταβέρνες της μεσσηνιακής πόλης, σκέφτηκε: «Δεν βγάζω και μια ανακοίνωση-καταπέλτη, έτσι για να δουν ότι ενδιαφέρομαι;» Ετσι, το Σάββατο ανέβασε από την ξαπλώστρα του -στο facebook φυσικά- μια μακρόσυρτη δήλωση που έσταζε φαρμάκι για τον Αλέξη Τσίπρα:

«Εχει συνείδηση ο κ. Τσίπρας τι σημαίνει η φράση “αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη” και μάλιστα ακέραιη, δηλαδή στο σύνολό της; Εχει συνείδηση πως αυτό που είπε είναι “αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη και παραμένω στην εξουσία, αλλά καλώ τους πολίτες να μου καταλογίσουν την πολιτική ευθύνη των τραγικών γεγονότων στη συνείδησή τους και στις εκλογές”; Νομίζει προφανώς ότι ανάληψη πολιτικής ευθύνης είναι μια ρητορική υπεκφυγή αναμένοντας να ξεχαστούν τα γεγονότα...» αναφέρει μεταξύ άλλων ο άλλοτε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά.



Στη δήλωση ο κ Βενιζέλος κάνει λόγο για «πρόκληση στη μνήμη των θυμάτων», για «κοινωνική ευαισθησία» και άλλα πολλά. Ομως επίσης πρόκληση είναι να στέλνεις μια δήλωση από την παραλία και η απουσία του μόνο ευαισθησία και ευθύνη δεν δείχνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα