Full in love οΤσαβλίρης και η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί

SHOWBIZΤο ειδύλλιό τους έγινε γνωστό μέσα από τις σελίδες της «Espresso» Full in love οΤσαβλίρης και η Ελληνίδα Αντζελίνα ΤζολίΤρίτη, Ιούλιος 31, 2018 - 15:02

❱❱ Η μελαχρινή Κρητικιά καλλονή, που μοιάζει με τη χολιγουντιανή star, ζει τον έρωτά της στο πλευρό του εφοπλιστή Τσαβλίρη

Ερωτευμένοι στη Μύκονο ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης

και η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή εξόρμησή του στα κοσμικά Ματογιάννια.

Πιασμένοι χέρι χέρι ο γνωστός εφοπλιστής και το διεθνούς φήμης μοντέλο απόλαυσαν τη βόλτα τους, αδιαφορώντας για τα φλας. Ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη των ρυμουλκών και των ναυαγοσωστικών πλοίων θεωρείται περιζήτητος γαμπρός της high society τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται να μην έχει μάτια για άλλη πέρα από τη μελαχρινή καλλονή από την Κρήτη, η οποία του έκλεψε την καρδιά.

Το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό μέσα από τις σελίδες της «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Αλέξανδρος εμφανίστηκε στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου μπροστά στο Ηρώδειο για να καμαρώσει τη σύντροφό του στην πασαρέλα. Εκτοτε ο ίδιος και η «Ελληνίδα Τζολί», όπως αποκαλούν συχνά τα media την Αγγελίνα λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, δεν κρύβονται από τους παπαράτσι. Απόδειξη, η βόλτα τους στη Μύκονο, όπου πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.



Στα Ματογιάννια εντοπίσαμε ακόμη ένα ερωτευμένο ζευγάρι: τη Σίσσυ Φειδά με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο. Ευδιάθετοι και μαυρισμένοι η interion designer και ο επιχειρηματίας έκαναν τα ψώνια τους σε μπουτίκ του νησιού, ενώ κάποια στιγμή συνάντησαν στον δρόμο τους τον σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο, με τον οποίο είχαν μια σύντομη συνομιλία.



Celebrities πάνε κι έρχονται και στις κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων. Πρώτη και καλύτερη η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία κάνει καθημερινά τις βουτιές της στο Καλό Λιβάδι, όπου βρίσκεται και το μαγαζί της.

Ο φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από τη θάλασσα μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Παναγιώτη Σπέντζο. Σε διαφορετική πλαζ εθεάθη μόνος του ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος άνοιξε φέτος εστιατόριο στη Μύκονο και θα περάσει εκεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα