Εβαλαν λάδι (στη φωτιά!)

SHOWBIZΕβαλαν λάδι (στη φωτιά!)Πέμπτη, Ιούλιος 31, 2014 - 16:39

Αντίθετα με την παροιμία που λέει «να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι», εκείνη τον αγαπάει και του αλείφει την πλάτη με... λάδι για να μην καεί από τον ήλιο! Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έριξαν τις βουτιές τους στη Νάξο και μία ακόμη φορά προβλημάτισαν αρκετούς για το τι «τρέχει» μεταξύ τους.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο γενικός διευθυντής προγράμματος και η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν

στο όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί για τα βαφτίσια του Αναστάση, γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της συντρόφου του Κατερίνας Κόκλα. Οπως είναι φυσικό, οι δύο στενοί συνεργάτες στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και άλλοι προσκεκλημένοι στη βάφτιση (για παράδειγμα, το έτερο... Καρντάσιαν του Γρηγόρη, η Μαρία Μπεκατώρου) πήγαν όλοι μαζί σε παραλία του νησιού για να απολαύσουν τη θάλασσα και να κάνουν ηλιοθεραπεία. Εκεί κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Γκαγκάκη να βάζει λάδι (για την ακρίβεια, αντηλιακό γαλάκτωμα) στον Λάτσιο, ο οποίος φαίνεται να ανήκει σε εκείνους που παίρνουν μέτρα για την αντηλιακή προστασία τους, καθώς είχε μαζί του και καπέλο.

Το γεγονός αυτό (δηλαδή η ιδιαίτερη φροντίδα μιας γυναίκας σε έναν άντρα) θεωρήθηκε από κάποιους άκρως ερωτικό και άρχισαν ξανά τα... όργανα για τη φημολογούμενη -κρυφή- σχέση τους. Λες και δεν μπορούν δύο φίλοι και καλοί συνάδελφοι να βάζουν αντηλιακό ο ένας στον άλλον - ειδικά στην πλάτη, που κανείς δεν μπορεί να τη φτάσει μόνος του. Εκτός και αν η Νάξος τούς έφερε πιο κοντά, όπως συνέβη και με τον Γρηγόρη, που στο νησί ερωτεύτηκε την Κατερίνα του.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα